Arkadaşlar Selamlar, hafta sonu uçuşta modelimin düşmesinden sonra yakıt depomdaki Nipple diye adlandırılan parçanın ön kısmı hortumun bağlandığı kısım kırıldı, neyseki alanda Gürkan arkadaşımız kendi yakıt deposundan parçayı söküp verdi sağolsun ama diğerinide dün tamir etmeye karar verdim
epey düşündüm düşündüm ve elimde zaten var olan bir parça ile tamirini gerçekleştirdim
bunuda sizlerle paylaşmak istedim başına gelen olursa yurtdışından bekleme derdi olmadan tamir edebilir 
Gerekli malzemeler :
3mm matkap ucu
varsa şarjlı matkap (yok ise pense ile rahatça dönüyor)
3mm rekor
kırılan parçamız :
buda Hobby kingte Align depolar için olan Metal versiyonu ben kendime birtane tedarik edicem ama şimdilik buda yedek olsun
sıra geldi bizim parçaya bakmaya
dibinden kırılınca bende dip kısmını zımparalayarak düzleştirdim öncelikle, daha sonra 3mm matkap ucu ile yakıtın geçtiği yolu rekorun bir ucu uzunluğunda ve biraz genişlettim.
Daha sonra 3mm lik metal rekorumuzu pense ile tutup ocakta veya çakmakla ısıtıyoruz ve açtığımız deliğe sokuyoruz, ısıtma işlemi çok olmamalı plastik fazla erimesin
işimizi garantiye almak için ise etrafına epoxi uygulayıp sağlamlaştırıyoruz ve işlem bitti

Gerekli malzemeler :
3mm matkap ucu
varsa şarjlı matkap (yok ise pense ile rahatça dönüyor)
3mm rekor
kırılan parçamız :
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
buda Hobby kingte Align depolar için olan Metal versiyonu ben kendime birtane tedarik edicem ama şimdilik buda yedek olsun
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
sıra geldi bizim parçaya bakmaya
Daha sonra 3mm lik metal rekorumuzu pense ile tutup ocakta veya çakmakla ısıtıyoruz ve açtığımız deliğe sokuyoruz, ısıtma işlemi çok olmamalı plastik fazla erimesin
işimizi garantiye almak için ise etrafına epoxi uygulayıp sağlamlaştırıyoruz ve işlem bitti