Geçen gün iş için hava durumunu takip ederken benim yamacın da rüzgar yönüne bakayım demiştim. Bir de ne görelim, hem pazar günü hem rüzgar istediğimiz yönde

Fakat araziye ağaç diktikleri için zaten yorucu olan tırmanış iyice zorlaşmıştı. Yıllar önce arabayla geçemediğim bir arka yol vardı. Tekrar şansımı deneyeyim diye hem planörü yanıma aldım hem de her ihtimale karşı diğer uçuş alanına giderim diye birkaç elektrikli modeli yanıma alıp o arka yola gittim. Şansıma bütün yolu düzeltmişler arabayla rahat bir şekilde tepenin arkasına kadar çıktım. Hatta yol düzgün devam ettiği için başka açıdan tepe arayışına girdim ama benim her zamanki tepe kadar güzel yer denk gelmedi. Malzemeleri alıp her zamanki yerime yerleştikten sonra havanın soğukluğuna rağmen 1,5 saatlik bir uçuş gerçekleştirdim.
Önceki uçuşlarda kumanda atımlarını biraz daha sakin uçması için kısmıştım. Bugün de rüzgar çok sakin olmayınca sport mod olarak ayarladığım değerler bile az geldiği için yanlış bir manevra sonucu kelimenin tam anlamıyla kafa üstü çakıldım. Tamir bandı ile toparlayıp tekrar uçuşlara devam ettim.
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol