Yeni SAB Goblin Kraken

Değişimler umarım yerinde ve başarılı olurlar. Bir firmanın heli konusunda mühendislik yapmasını sonuna kadar destekliyorum. :RCKolik:

Bizim için hele de şu kurlarla çıkış fiyatı da önemli olacak elbette. :embarras:
Umarım helicileri ateşleyecek bir seri olur. :thumbup:
 
Valla merakla bekliyoruz iceriyi gormeyi :)

Swash guide one almislar, servo yerlesimi konusunda emin oldum tamamen. Kanopinin alt kismi frame ile birlesik, speed modellerinde oldugu gibi sanirim.
Bakalim nasil bisey cikacak icinden, tabi fiyati da ne cikacak, o en buyuk merakim. Artik sifir kit almak hayal oldu ulkemizde ama insan yine de merak ediyor :)
 
Kuyruğu inceltmeye karar vermişler drag etkisinden dolayı... Bunu daha önceden demişlerdi zaten başkaları.. Görsellik öne sürülüyordu o zamanlar. Demek ki ince olunca da şık olunabiliyormuş :)
 
  • Beğen
Tepkiler: Mustafa Hacılar
İlk test videosu yayında. Uçan Tareq :) Model ile ilgili testler devam ediyormuş ve Arakalık 2018 piyasaya çıkma hedefleri varmış.

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
Tareq’in bu tip ucuslarindan kendisi de sıkılıyor bence... Keyif alarak uctugu zaman farkli oluyor :D
 
  • Beğen
Tepkiler: Mehmet Kucuksari
Bunca model üretmiş ki goblin mühendislik olarak en kabul ediliyor gibi.zira ben bu modelleri ve uçuş 3d sevmiyorum ha yapmada yapamam .boyle komplike modeller ureden bir firma birde scale yapsada görsek ne iyi olurdu. 3d modeller icin hala avantmostro aklim kalmıştır.
 
700’luk Comet’in kafasiymis bu. Hic Comet gormedigimden bilememisim :) Gerci hali hazirda var mi, yoksa yeni bisey mi onu yazmamis, emin degilim.
 
  • Beğen
Tepkiler: Mehmet Kucuksari