Yozgat ekibi ile bağlantı kurmak istiyoruz

M. Ozan ÖZALTUNOĞLU

Çalışkan Uye
Katılım
31 May 2018
Mesajlar
505
Tepkime puanı
1,293
Yaş
46
Konum
Sivas
İlgi Alanı
Uçak
(tuhaf bir mesaj olacak diye endişeliyim ama hayırlısı:laugh:)
Burada (Sivas'ta) bir türlü modelcilikle ilgilenen bir çevre oluşturamadık:embarras: Böylece -tabiri caizse- uçak uçurmak için "debelenen" iki arkadaşız... :D (Ben ve Barış Erdal Bey) Uzaktan destek almaya çalıştığımızda, genelde mağaza sahipleri ile muhattap oluyoruz. Onlar da -her zaman olmasa da- ticari kaygı ile davranıp, yanlı ve yanlış yönlendirmede bulunabiliyorlar, maalesef...
Forum vasıtasıyla aldığımız destek sınırsız ve paha biçilmez elbette, ama sosyal bir ortamın vereceği katkının yeri ayrı. Malum... Yozgat'ta aktif bir ekip olduğunu duyuyorum. Yakın olması sebebiyle bu ihtimal aklımıza geldi.
O çevreden modelci arkadaşlarla tanışmak istiyoruz. Müsait olan birileri varsa...
Özel mesajdan benimle iletişime girebilirsiniz.
 
Yozgat’ta Pilottr Sahibi Hasan bey var. Ona ve Ekim’inden birilerine ulaşırsanız, elinden gelen her türlü yardımda bulunacaktır. Telefon numarasını pilot TR Web sayfasından ulaşabilirsiniz.
 
  • Beğen
Tepkiler: Ali Yalçın
Yozgat’ta Pilottr Sahibi Hasan bey var. Ona ve Ekim’inden birilerine ulaşırsanız, elinden gelen her türlü yardımda bulunacaktır. Telefon numarasını pilot TR Web sayfasından ulaşabilirsiniz.
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim Mehmet Bey, yine çok incesiniz...:saygilar:
Biz Barış Hoca ile birlikte bir çılgınlık ettik ve sabahın 6 buçuğunda atlayıp arabaya Yozgat'a doğru yola çıktık. Açıkçası bir meçhule doğru:lollol: Hani hem orada birileri ile tanışırız, danışırız; pilottr nasıl bir yer? onu öğreniriz; en azından birkaç parça eksiğimizi oradan görerek yerinde temin ederiz falan... bahaneler bahaneler... Ya çok hoş bir izlenimle Sivas'a döneriz, ya da somurta somurta dedik. En kötüsü, "hazır gitmişken tandır kebabı (meşhurmuş) yeriz" diye de kendimizi kandırdık:lollol:
Sonuç ise tahmin edemeyeceğimiz kadar mükemmel oldu.%p Akif Bey (pilottr çalışanı) bizi kapılarda karşıladı. Sağ olsun türlü derdimize deva oldu. Bizi telefonda Hamit Bey ile tanıştırdı (kurumun eski çalışanı). Ta İran'la görüntülü bağlantı kurup birkaç konuda fikrini aldık. Mağazayı gezdik, harika! Reklama girer diye ayrıntıya girmek istemiyorum ama çeşit bol ve fiyatlar genele göre daha makul. İnternetten değil, elden alışverişimizi yaptık. Sizin festivalden bile konuştuk:thumbup: (buluşmanızın hatırası halen taze ve güzel bir anı olarak kalmış, ne güzel!) Hasan Bey il dışında idi görüşemedik, ama telefonla tanıştık ve sağ olsun samimi bir şekilde bize her türlü desteği vereceğini söyledi. Kısa zamanda buluşmak üzere sözleştik.
Üstelik -ayıptır söylemesi- kebabı da yedik:lol::lol::lol: Daha ne diyeyim:)
 
Şahane bir Yozgat macerası olmuş, gerçekten çok sevindim :thumbup: Başta Hasan Bey olmak üzere tüm PilotTr çalışanları gerçekten şahane insanlar.

Bir daha ki seferde mutlaka :RCKolik: selamlarını da iletmeyi unutmayın lütfen :)
 
  • Beğen
Tepkiler: Türker Akgün
Son düzenleme:
Bir daha ki seferde mutlaka :RCKolik: selamlarını da iletmeyi unutmayın lütfen :)
Ne demek, baş üstüne... Bir aksilik olmazsa bu hafta içi selamlarınızı bizzat ileteceğim, ki hak eden insanlar, işleri rast gelsin...

Bu arada başlığı "Yozgat'ta tandır kebabı yemek istiyoruz" şeklinde değiştirsek mi acaba? :lollol:
Valla güzel fikir! Modelcilik, sosyalleşmek bahane; maksat tandır kebabı yemek:lollol::lollol::lollol:
 
beni de yazabilirsiniz bursadayım benim sky surfer 1400 ü getirmek isterdim ama daha yapımını bitiremedim tek geleceğim anlaşılan .:) ve başıma yeni bir sorun açıldı bilenler varsa yardım ederse iyi olur konuyu da açtım zaten ts832 diye bir el atsanız.