zeta fx 79 vtol

zaten o şekilde abi bide denerken şöyle birşey karşılaştım motor girişlerinin yerlerini değiştirdim 2 motor tepki vermeye başladı
 
Vtol olduğu için ilk 4 kanal uçak kanalları 5-6-7-8 de quad motoru için 1-2 servo için 3. Kanal uçağın motoru 4 boş kanaldır.
 
videoyu izledim kaan, pixhawk düzgün çalışıyor, sıkıntı yok bağlanma sesi ışık rengi falan hepsi normal gözüküyor. öncelikle ben hala aynı soruyu soruyorum, gönderdiğin resimde tek motorlu bir uçak var, sen escler demişsin, şimdide iki motor diyorsun, ben o kısmı anlamadım, sen bi güzelce ne yapmaya çalışıyorsun anlatabilirmisin. tek motorlu vtail kanatli bir uçakmı yapıyorsun iki motorlu bir uçakmı? senin sıkıntının ben pixhawk ile ilgili olduğunu düşünmüyorum, şu anda o değerleri sıfır yapınca senin pixhawk sorunun çözülmüş görünüyor, bence kumanda ayarında bir sıkıntın var, pixhawka servoları taktığın kısmın bir resmini, birde alıcındaki bağlantı resmini , birde kumandanda ppm pwm ayarının yapıldığı yerde ne seçili onu gösterirsen iyi olur, ona göre ayarında bir sıkıntı var bence kumandanın.
 
  • Beğen
Tepkiler: İlker AKAY
Abilerim sorunu çözdüm yarın en baştan vtol uçak videosunu adım adım çekip yüklücem yardımlarınız için teşekkürler fakat konum belirleyerek otomatik uçuş hakkında bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim .
 
  • Beğen
Tepkiler: Mehmet Kucuksari
abi sorun arming_check 0 , arming_require 0 ve arming_rudder 0 değilde arming_check 0 , arming_require 1 ve arming_rudder 1 bunu yaptım abi daha sonra kumandanın gaz çubuğu ters çalışıyordu bende onu kumandada reverse kısmından yönünü değiştirdim. Gaz çubuğunu sağ alta çektiğimde motorlar aktif oldu.