Banggood Taksit İmkanı

nihayet kargom yurda giris yapti , bakalim gumrukte kac gun debelenecek.
 
Geçen haftalarda DHL ile gelen ürünümün gecikmesi üzerine şikayet maili attım. DHL de Türkiye operasyonları sorumlusuna direkt mail atabiliyorsun. Aynı gün bir hanım aradı. Son çıkan yasadan sonra gümrük yetkililerinin her şeye mümkün olan en yüksek bedeli kesmek için talimat aldığını söyledi. Her gün sadece DHL bünyesinde binlerce paketin işlendiğini ve eskiden bir günde halledilen işlerin bir haftada zor bittiğini , express servislerinin büyük sıkıntı çektiğini belirtti. Yani anlayacağımız gibi ortalık çok karışmış. Memleketin para ihtiyacını gümrüklerden çıkarmaya çalışıyorlar.

Bir başka gönderide de öyle bir yurtdışı gönderi faciası yaşıyorum ki anlatmak için ayrı başlık açacağım . Yaklaşık bir aydır uğraşıyorum , paket dünyayı gezdi şu anda isviçre italya sınırında bir yerlerde . Önce işin sonuçlanmasını bekliyorum .
 
Ben de dhl ile gecenlerde bir facia yasadim. Paketi geri gonderdim, parami da geri aldim. Banggood bu konuda oldukca yapici davrandi, zaman kaybettim, ama en azindan para kaybetmedim.