Banggood un yaptığı rezillik

Banggood un yaptığı rezillik

bu banggood genelde gönderim süresiyle ilgili alıcıyı fena kandırıyorlar, stock durumu tamamen uydurma... Fakat yine de ben rezil bir firma olarak görmüyorum aksine geçte olsa sorun çözme eğilimindeler, mesela size yakın zamanda yaşadığım bir süreci anlatayım... 6 adet 480kv motor aldım banggooddan EMS ile almama rağmen 1 ayda geldi, çünkü geç postalamışlar haberimiz yok. cuma günü montajı yaparken motorları yerleştirdim esc calibrasyonlarını yaparken motorlardan bir tanesi tak tak vurarak dönmüyor ve aşırı ısınıyordu, bağlantıları kontrol ettim hepsi düzgündü, bunun üzerine tepem attı,bir video çektim banggood başlıklı ve youtube koydum oradan müşteri hizmetlerinede yazdım motor için iade istiyorum dedim, baktım montajım yarım kalacak başka bir siteden sipariş verdim ne de olsa iade olacak bir gün ücreti dedim,gece montajı tamamladım hexanın komple, etrafı toparladım ve ölçü aleti ile bozuk motorla oynarken kontrol ederken kırmızı kablonun devre vermediğini gördüm 3.5mm gold plugtan,sonra ölçü aletinin ucunu kırmızı kabloya SAPLADIM ve devre vermeye başladı, meğer gold plugin gövdeden temas etmiyormuş, fırıldak gibi oynuyor ama temas sıfırmış, motorun gold plugını değiştirdim ve bingo, e hali hazırda zaten motor siparişide vermiştim,ertesi gün baktım diğer site motoru yollamış vermiş kargoya, banggoodda mail atmış, arıza için özür dileriz yeni motorunuzu gönderiyoruz takip kodu şu diye, iptal yazmama rağmen sadece teşekkür ettiler ve yinede göndereceklerini söylediler... zaten o kadar ısınmaya belkide zararda görmüş olabilirdi ama kısacası geçte olsa çözüm bulabiliyorlar ve ilgileniyorlar, geç ama iyi bir firma yinede...
 
Banggood un yaptığı rezillik

Banggood tamamen aracı bir kurum ve elinde pek bir urun stoğu yok bizdeki hepsi burada misali sadece bizden aldığı siparişleri satıcılara yönlendiriyor o nedenle de stok bilgilerine pek hakim değil aracı olduğu kurum ne kadar doğru bilgi veriyorsa o da bize o kadar doğru dönüş yapıyor geçenlerde sipariş verdim 3 ayrı yerden 3 paket olarak yola çıktı birisi kayboldu 2 tanesi teşrif etti çok mecbur kalmadıkça bu site ile alışveriş yapmamaya çalışıyorum .
 
Banggood un yaptığı rezillik

Bir de ben parayı toptan olarak ödemıştim iade esnasinda gelmeyen ürünü ayırmak için de ayrıca paypal ile ekstra irtibat kurarak sorunu çözebildik.
 
Banggood un yaptığı rezillik

Ben ilk defa siparis vermiştim geçen ay ufak tefek leri takipsiz alayim dedim deneme amaçlı neredeyse takip numarasiyla aldigim lipoyla ayni surede geldi tek sikinti tum siparisimlerin parca parca gelmesi ve kargo suresi 40 gun sürdü.