Bu noktada ya yanlış anlaşıldım, ya da yanlış ifade ettim kendimi... Heyecanımdan zaharSümer Abiye büyük oranda katılıyorum. Bu model bir ARF, ölçekliliğine fazla takılmamak gerek. Daha güzel görünmesini sağlayan birkaç küçük dokunuş faydalı olur ama dozunu kaçırmamak lazım (bana benzersiniz yoksa!)
"Dozunu kaçırıp size benzemek?"... keşkeee
Arkadaşlar Evren Bey sadece ilmi konularda değil, metafizik düzeyde de kendini geliştirmiş olmalı. Çünkü kendisi bilmem kaç bin km. öteden, hem de gayet doğru bir şekilde "niyet okuması yapabiliyor."4 zamanlı nitro motor kullanılacak, neden bilmiyorum, öyle hissediyorum, hatta eminim sanki![]()
Be de bu sıkışıklığı şöyle çözmeye karar verdim: Benzin konusunu şimdilik kapatıyorum. Yetişirse seneye sezon sonuna doğru, hatta başka bir modelde ve burada (Sivas'ta) değil... Bu uçağı, genel tavsiye üzerine, benim de hayal ettiğim gibi 120 4z nitro ile uçurmaya karar verdim. Vermesine verdim ama; yurt içindeki (mağazalardaki) ihtimalleri değerlendirmeye almıyorum bile. "Fahiş" kelimesi fiyatları açıklamaya yetmiyor. Onlara da üzülüyoruz tabi, ama geçen yaz göz göre göre birine kazıklandım, bu senelik "ütülme" kotam doldu
Üstad kontrol listesini aldımHerşeyden önce, ben bir şekilde kendim toplamadığım bir uçakla karşı karşıya olursam yapacağım ilk iş
Pantolonlar harika görünüyor; ne diyeceğimi bilemiyorum. Çok çok teşekkür ederim...
Estağfrullah...Özür dileyerek...
Evet abim ya! Takmıyorum onları. Düşerse de düşsün kanopi, en azından gerçekçi düşsün!Hiç uğraşma! Zaten kanopiyi tutan vidalar da hiç ölçekli değil!![]()
Son düzenleme: