BLADE mCP X BL BNF Micro Heli Ürün Inceleme

MCPX BL 180,00 DOLAR YETİŞEN ALIYOR :)

kadir kocaman' Alıntı:
MCPX BL 180,00 DOLAR YETİŞEN ALIYOR :)

Süper fırsat, Kadir bey teşekkürler paylaşım için. :thumbup:

Keşke Mehmet abininkini sipariş ederken olaydı bu indirim, kaçırdık. :'(

%10 İNDİRİM KODU DA GEÇERLİ :)

Alsam mı diye düşünüyorum halen,,, align 150 çıkmadı gitti :( bir mukayese etseydik

kadir kocaman' Alıntı:
Alsam mı diye düşünüyorum halen,,, align 150 çıkmadı gitti :( bir mukayese etseydik
Mukayese edebilmek için bir tane de bundan olması gerekmiyor mu zaten Kadir Bey. :lollol:

Türker Akgün' Alıntı:
Mukayese edebilmek için bir tane de bundan olması gerekmiyor mu zaten Kadir Bey. :lollol:

Güzel cevap Türker Bey,
fakat bir kumanda ayrıca bu helikopter ve Align 150 de alırsam mülteci olarak forumumuzun evsizler için kurduğu çadır v.b. varmı diye konu açmak zorunda kalabilirim malum hanım evden kovucağından :) boyutu çok ufak olmasa direk sepete atıcam da diğer 150 size da ve motoru v.s. çok güzel gözüküyor göze bir türlü karar veremiyorum.

kadir kocaman' Alıntı:
%10 İNDİRİM KODU DA GEÇERLİ :)
Inanılır gibi değil ama doğru. Sevinmek mi lazım üzülmek mi bilemedim.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Evet sayın arkadaşlar,,,,
benide bugün itibari ile mcpx bl sahibi yaptınız emeğiniz için teşekkür ederim :) bu arada align 150 yi halen düşünüyorum... evsim kalırsam çadırla bir yerde kamp kurarız artık :) hanım kovucak evden valla... 165 dolara mal oldu 2 tane de siyah ana dişlilerden aldım,, şimdi güzel bir canopy beğenelim arkasında bir de pil ve çoklu şarj aleti aldıkmı tamamdır.... Mehmet Bey, özel ilginiz ve yazdığım sorulara hızlı cevabınız için gerçekden çok teşekkür ederim.. sanırım epeyce kafanızı şişirdim.

Kadir abi pil alıcaksan banada alabilir misin?

kadir kocaman' Alıntı:
Evet sayın arkadaşlar,,,,
benide bugün itibari ile mcpx bl sahibi yaptınız emeğiniz için teşekkür ederim :) bu arada align 150 yi halen düşünüyorum... evsim kalırsam çadırla bir yerde kamp kurarız artık :) hanım kovucak evden valla... 165 dolara mal oldu 2 tane de siyah ana dişlilerden aldım,, şimdi güzel bir canopy beğenelim arkasında bir de pil ve çoklu şarj aleti aldıkmı tamamdır.... Mehmet Bey, özel ilginiz ve yazdığım sorulara hızlı cevabınız için gerçekden çok teşekkür ederim.. sanırım epeyce kafanızı şişirdim.
Kadir bey hayirli ugurlus olsan ;D Bence kesinlikle dogur tercih, Allah utandirmasin diyorum ;) 150 cikti, yorumlar ve fiyat dusmesi derken 2 ayi bulur. Bakarsiniz sayet iyi cikarsa, ki bence zor, bunu da beraber guzel bir kampanyada filomuza dahil ederiz :laugh: Kocaeline gelirim derseniz cadira gerek yok :D
Bu arada esas ben Tesekkur ederim, sayenizde bu guzel kampanyalardan haberdar olduk :saygilar:

kadir kocaman' Alıntı:
130x içinmi istiyorsun
Hayir bildigim kadari ile mCPx bl pilinden bahsediyor.

Sevgili Ahmet,
Siparis icin Kadir Abi'ni bekleme gerek yok. Asagidaki linkte bulunan pil ve saf]rj cihazi ile 200 gr ekonomik lipo kargo secenegi ile kendin de cin stok siparis edebilirsin ;)

kadir kocaman' Alıntı:
130x içinmi istiyorsun
mcpx bl için bide bana 130x metal dişlileri gerek böyle bi yerden sipariş. Geçeceksen haber et abi

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Kadir bey hayirli ugurlus olsan ;D Bence kesinlikle dogur tercih, Allah utandirmasin diyorum ;) 150 cikti, yorumlar ve fiyat dusmesi derken 2 ayi bulur. Bakarsiniz sayet iyi cikarsa, ki bence zor, bunu da beraber guzel bir kampanyada filomuza dahil ederiz :laugh: Kocaeline gelirim derseniz cadira gerek yok :D
Bu arada esas ben Tesekkur ederim, sayenizde bu guzel kampanyalardan haberdar olduk :saygilar:

teşekkürler Mehmet Bey,
bakalım pal ve canopy lazım bakıyorum şu anda nette

Mehmet Bey,
bu sarı renk pal ve canopy i en uygun nerden alabilirim??