Bu hafta Maiden var mi ??

O da bişey mi... Ben vbar control gördüm :)

Şimdi olsa gümrük, ötv, kdv. zırt vergisi zurt ücreti derken hayatta alamazdık :D
 
Teşekkür ederim,
Yeni şeyler öğrenmek insanı genç tutar deyip girdik bakalım vbar dünyasına, dx8, dx9 derken uzunca süre oldu Spektruma geçeli, alışık olduğumuzun dışında birşeyler yapmak lazım dedim, sonuç olarak halen ayarlar bitmedi ;D ama zaten olay da bu aslında, arada bir değişiklik iyidir :halay:
 
Helide vbarla kullanım iyi güzel de... Belli başlı modeller olması lazım. Quad da uçurayım, çekici/tır da toplayayım, uçak zagi vb de kullanayım diyenler için kendisi kabiliyetli ve uygun fiyatlı, orjinal/klon alıcıları hesaplı markalara yönelmekte fayda var.

Baktım yıllardır tır filan toplamıyorum ondan deneyeyim dedim:lol:. Bu arada çinli kardeşlerimiz olmasa orjinal full size Spektrum alıcılar da neo basic kadar pahalı malesef. Çinliler olmasa halimiz fena..
 
Yani iş sadece tır olsa sıkıntı yok turnigy 9x falan alır idare edersin :)

Ama bir alıcı 100 avro olunca insan üzülüyor. O alıcının aslında sadece bir alıcı olmayıp yazılımla downgradeli bir "ünite" olduğunu bilmek zaten içinde buruk bir tat bırakıyor. Ayrıca boyutları da kocaman, mikro modellere yerleşim açısından...

Ben vbc yi kötülemek maksadıyla yazmıyorum, 2015 ten beri kullanıyorum. "Kapalı sistem" olarak şahane, ayar kolaylığı on numara. Ama mikadonun "tezgah"ını da görmezden gelemeyiz :D
 
Bir yeni kumanda hamlesi de benden gelsin. Graupner 24 mz :) Daha ulaşmadı ama yurtiçi aldığım için bir kaç güne gelir herhalde. Takip eden haftlar ya da aylar içinde hala maiden yapamadığımız mini comet ve blade 180 cfx'i de havaya kaldıracağız inşallah.
 
İlker abi hoşgeldin. :thumbup:

Kumanda falan bahane bize muhabbet lazım . :lollol:

24 MZ'yide öğrenmeyi isteriz tabi, hayırlı olsun. :coolxf:
 
  • Beğen
Tepkiler: Hakan Ülgenalp