Görseller Eskişehir Buluşmaları (Ana Başlık)

Ayiptir soylemesi yine uctuk ?

Sabah sis vardi, sonra acti, efsane bi hava oldu. Saat 1 gibi surpriz yagmur geldi, biz de kactik ☺️


Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
Arkadaşlar bugünün erken saatlerinde ( bize göre erken :)) soğuktan korkmadan çıktık sahaya, havada rüzgarda vardı ama yılmadık akşama kadar semaver çayının eşliğinde bol bol uçuş yaptık. Günün olayı @Ahmet ATICI abinin yeni uçuş alanımızın büyüklüğü nedeniyle dayanamayıp aldığı ikinci el uçağının maiden uçuşuydu:D. İşin garip tarafı ne Ahmet abinin ne benim nede Emre nin uçak deneyimi vardı:rolleyes:. Her zorluğa rağmen uçağı çalıştırıp bütün ayarlarını yaptık, sonra Ahmet abi ilk uçak uçuşunu ve uçağın maiden uçuşunu başarıyla yaptı özellikle inişine dikkat etmenizi öneririm.:lollol: işte hem Ahmet abinin hemde uçağın maiden'i:halay:

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Ahmet abinin bu başalı uçuşunun arkasından en iyi uçak arkadaşımın uçağıdır mantığıyla uçağı birde ben uçurayım dedim:evil:, sağ olsun ahmet abi hemen kumandayı elime tutuşturdu. İlk başta her şey çok güzel gidiyordu, kalkış, alan turu, stall turn, tono derken baya uçar olmuştum. Sonlara doğru videoda ses çıkmamış Ahmet abi arkamdan tono yap dedi (sanki uçak onun değil:laugh:) bende aldım gazı ekipten verdim kumandayı, tam uçak terse geçmişken nerden estiyse birden helikopterdeki tono gibi negatif pich veresim geldi, tabi helideki negatif pich uçakta throttle kapamak olunca uçağın hızı kesildi, yerede yakın olunca en iyi uçak olan arkadaşımın uçağını kırdım:(. Beni teselli etmek içinmi soylediler bilmiyorum ama fazla hasar yok diyor ekip:D. İşte benim sonu kırımla biten ilk uçak deneyimim.

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
Öncelikle ara ara rahatsız eden rüzgar sesi olsa da, videodaki muhabbetler de şahane ;D

Arkadaşlar bugünün erken saatlerinde ( bize göre erken :)) soğuktan korkmadan çıktık sahaya, havada rüzgarda vardı ama yılmadık akşama kadar semaver çayının eşliğinde bol bol uçuş yaptık.
Ekip harikasınız. size :saygilar: Aynen devam arkadaşlar
Günün olayı @Ahmet ATICI abinin yeni uçuş alanımızın büyüklüğü nedeniyle dayanamayıp aldığı ikinci el uçağının maiden uçuşuydu:D.
Hayırlı olsun diyecektim ki :(
işte hem Ahmet abinin hemde uçağın maiden'i
Saha çok düzgün olmasa da her ikinizin de kalkışları gayet başarılı arkadaşlar :bravo:%p
onra Ahmet abi ilk uçak uçuşunu ve uçağın maiden uçuşunu başarıyla yaptı özellikle inişine dikkat etmenizi öneririm.:lollol:
Gerçekten de iniş tek kelimeyle harika @Ahmet ATICI :thumbup:
İlk başta her şey çok güzel gidiyordu, kalkış, alan turu, stall turn, tono derken baya uçar olmuştum. Sonlara doğru videoda ses çıkmamış Ahmet abi arkamdan tono yap dedi (sanki uçak onun değil:laugh:)
Ama Mesut kardeşim sen de kaşınmışsın, yere yakın uçmaklar, "Touch&Go" falan :laugh::laugh:
Beni teselli etmek içinmi soylediler bilmiyorum ama fazla hasar yok diyor ekip:D
Neyse geçmiş olsun diyelim :embarras: @Ahmet ATICI kardeşim en kısa sürede onu tekrar uçar hala getirir %p
 
Eskişehir ekibi kış gelsede pas geçmiyor EvelAllah:halay:
Ahmet , hayırdır kardeşim , uçak felan , ha , noluyor, helikopter sıktı mı artık , yoksa kadayıf niyetine mi aldın :p
Geçmiş olsun , uçuşlar , inişler harika , kırım sanırım halledilebilir , mühim olan vakti harika değerlendirmek:bravo::halay:
 
Bugün sabah erken saatlerde yine yeni sahamızdaydık .Hava rüzgarlı ve biraz serindi ama muhabbetler ve ucuşlarla içimiz ısındı.:thumbup::halay::halay:
Bugün yeni uçağımızın maidenini de ayarlardan sonra uçak için kötü pistiimizde yaptık.Ekibe katkıları için teşekkür ederim.:thumbup:
Mehmet abi teşekkür ederim ,ucuşlarımız son ana kadar gayet başarılı ve güzeldi.Ama içimizdeki dış mihraklar (Emre ve Mesut:laugh:) benim uçak uçurmamamı ve helikopterden kopmamamı sağlamak için haince plan yapmışlar.Emre zaten diyordu "bana uçağı verme ben kırarım " diye ben ihtimal vermemiştim.:laugh::laugh::lollol:
Hakan teşekkür ederim, kadayıf niyetine arada bir tatlı olsun diye aldım ama bizimkiler kadayıf sevmiyormuş nerden bileyim.:lollol::lollol:
Neyseki kırımın boyutu büyük değil birkaç güne tekrar uçar hale getiririm.:thumbup:
 
Yav @Ahmet ATICI kardeşim, hem hayırlı olsun, hem geçmiş olsun! Sen evvelden de mi uçakçıydın? :bravo: Aslında bu kırımla uçağın kıymetini daha iyi anlıyacaksın. Heli olsa iki güne ayağa kalkar mıydı? Bi dünya para ver, parça bekle falan... Sen o dış mihraklara kulak asma! Uçak candır!