Mesut Arslan
Çalışkan Uye
Merhaba arkadaşlar, yılın en iyi havalarından birini bu gün denk getirdik sanırım Biz Ramazan'la sahaya erken gittik ve bir kaç uçuş yapdıkdan sonra Ahmet Abi saha ya teşrif etti
 Biz Ramazan'la sahaya erken gittik ve bir kaç uçuş yapdıkdan sonra Ahmet Abi saha ya teşrif etti . Hemen elimize semaveri tutuşturdu çayı koyun dedi biz Ramazanla semaveri yaktık ve masaya geri döndük ve şok
. Hemen elimize semaveri tutuşturdu çayı koyun dedi biz Ramazanla semaveri yaktık ve masaya geri döndük ve şok
 Masada kocaman bir Trex700N duruyor, Ahmet abi filosuna yeni bir 700 nitro katmış ve maiden uçuşu için getirmiş, tabi bu bize de büyük bir  sürpriz oldu. Hemen helinin sahada ünite ve açı ayarlarını yaptık ve maiden uçuşuna hazır hale getirdik. Gün bizim için heyecanlı ve güzel geçti aşağıya bu güzel günden birkaç foto bırakıyorum
 Masada kocaman bir Trex700N duruyor, Ahmet abi filosuna yeni bir 700 nitro katmış ve maiden uçuşu için getirmiş, tabi bu bize de büyük bir  sürpriz oldu. Hemen helinin sahada ünite ve açı ayarlarını yaptık ve maiden uçuşuna hazır hale getirdik. Gün bizim için heyecanlı ve güzel geçti aşağıya bu güzel günden birkaç foto bırakıyorum .
.
Bu arada Ahmet abi daha sürprizler bitmedi arkası gelecek çok yakında dedi
 ama ser verip sır vermiyor. Bizde merakla bekliyoruz

Masada kocaman bir Trex700N duruyor, Ahmet abi filosuna yeni bir 700 nitro katmış ve maiden uçuşu için getirmiş, tabi bu bize de büyük bir  sürpriz oldu. Hemen helinin sahada ünite ve açı ayarlarını yaptık ve maiden uçuşuna hazır hale getirdik. Gün bizim için heyecanlı ve güzel geçti aşağıya bu güzel günden birkaç foto bırakıyorum
 Masada kocaman bir Trex700N duruyor, Ahmet abi filosuna yeni bir 700 nitro katmış ve maiden uçuşu için getirmiş, tabi bu bize de büyük bir  sürpriz oldu. Hemen helinin sahada ünite ve açı ayarlarını yaptık ve maiden uçuşuna hazır hale getirdik. Gün bizim için heyecanlı ve güzel geçti aşağıya bu güzel günden birkaç foto bırakıyorumBu arada Ahmet abi daha sürprizler bitmedi arkası gelecek çok yakında dedi

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Yakışır Ahmet abime
 Yakışır Ahmet abime  Hayırlı olsun abi
 Hayırlı olsun abi  

hatta ben  ahmet abinin Trex 600N diye pek ilgilenmedim sonradan masa ile helinin orantısi garibime gidince ayiktim duruma
 hatta ben  ahmet abinin Trex 600N diye pek ilgilenmedim sonradan masa ile helinin orantısi garibime gidince ayiktim duruma masaya sığmıyor mübarek
 masaya sığmıyor mübarek