Yine bol ve kalabalık bir katılımlı güzel bir buluşma oldu
Ramazan nedeni ile saat 16:00 sonrasında sahaya gelebildim :-\ Ama iyi ki gelmişim, doğrusu geldiğime değdi 
Görebildiğim kadarı ile günün özeti :
1- Mordo Bey çok kısa süre içerisinde gerçekten büyük yol aldı. Artık 3D hareketlere başladı. Hal böyle olunca da kırım kaçınılmaz oldu. Allahtan kırım çok büyük olmadı
Detaylar aşağıdaki videoda 
2- Aydın Bey'in ucağı nedeni henüz belli olmayan nedenlerden dolayı stop etmeye başladı. Allahtan acil inişlerde bir kırım yaşanmadı. Aşağıda acil iniş anından birini görüntülemeyi başardık
3- Burhan Bey'in de uçağı yine aynı şekilde stop etme sorunu yaşattı.
4- Günün en önemli ve gergin olayı Altan Bey'in FPV ucuşu oldu. Aşırı rüzgar nedeni ile uçak geri gelmedi. Sahanın biraz uzağındaki bir ağaçın tepesine acil iniş yaptı. Altan Bey, Mehmet abi ve Burhan Bey epey bir uğraştılar ağaçtan indirmek için. Ama olmayınca olmuyor, uçak epey bir inancı çıktı. Sonra baktık olmuyor Ben ve Ömer abi olaya el attık
Köyden alınan merdiven desteği ve Mehmet ile Ömer abinin 2. Kurtarm operasyon girişimi sonrası uçağı kurtarmayı becerdik.
Bu olay başından sonana kadar oturduğum yerden de olsa sizler için görüntülemeye çalıştım 
Görsel olarak FPV KURTARMA Operasyonu detayları ile başlayalım

Görebildiğim kadarı ile günün özeti :
1- Mordo Bey çok kısa süre içerisinde gerçekten büyük yol aldı. Artık 3D hareketlere başladı. Hal böyle olunca da kırım kaçınılmaz oldu. Allahtan kırım çok büyük olmadı
2- Aydın Bey'in ucağı nedeni henüz belli olmayan nedenlerden dolayı stop etmeye başladı. Allahtan acil inişlerde bir kırım yaşanmadı. Aşağıda acil iniş anından birini görüntülemeyi başardık
3- Burhan Bey'in de uçağı yine aynı şekilde stop etme sorunu yaşattı.
4- Günün en önemli ve gergin olayı Altan Bey'in FPV ucuşu oldu. Aşırı rüzgar nedeni ile uçak geri gelmedi. Sahanın biraz uzağındaki bir ağaçın tepesine acil iniş yaptı. Altan Bey, Mehmet abi ve Burhan Bey epey bir uğraştılar ağaçtan indirmek için. Ama olmayınca olmuyor, uçak epey bir inancı çıktı. Sonra baktık olmuyor Ben ve Ömer abi olaya el attık
Görsel olarak FPV KURTARMA Operasyonu detayları ile başlayalım
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol