Günün Fotosu

Bugün farkettim ki foruma çok süper bir özellik bile kazandırmışlar! Artık forum bizlerin gelecekteki davranışlarımızı tahmin edip bildirim olarak paylaşabiliyor! İnanmazsanız aşağıdaki ekran görüntüsüne bakın! ???
Daha bu ozelliği aktif etmemiştim kendi kendine çalıştı herhalde :p:laugh::evil:
 
Geçen hafta Pilottr’de güzel lipo pil indirimleri vardı. Pillerin bayat olma riskini göze alarak Micro heliler icin bir kaç pil sipariş ettim.
Bugun mesai sonrası Micro helimi kapıp 3 pil uçtum :D Mikro uçmayali epey zaman oldu.Yeniden alışmak biraz zaman alacak gibi :lollol:



Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
Tebrik ederim:saygilar:
Pillerin durumu nasılmış? Fikir verecek kadar deneyebildiniz mi?
Teşekkür ederim Ozan hocam. 450mah 3s ve 300mah 2s toplam 6 adet Gens pillerden aldım. Hepsi storage modda ve hücreleri 3.8v idi.

Pilleri daha yeni aldım. O yüzden çok fazla kullanma imkanım olmadı. Mikro olunca S sayısı düşük malum :) 300 mah 2S pilleri 2 defa kullandım. Şimdilik bir sorun yok çok şükür :)
 
Taha böyle bir "kırım" ilk defa görüyorum:laugh: valla helal olsun:lol:.
Abi böyle tuhaf olaylar bu ara başıma çok gelmeye başladı. Mesela geçen de durduk yere modelin üzerindeki servo gitti. :lollol::lollol:
Yakında kumanda da elimde kalmazsa iyidir. :lol::lol:
 


Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Gerçekten güzel olmuş uçağın eski hali çok kötü durumdaydı. Emeği geçenlerin eline sağlık. Paylaştığın için de teşekkür ederim Levent abi :thumbup:. Uçağın etrafında geçirdiğim günler şöyle bir gözümün önünden geçti:)
 
  • Beğen
Tepkiler: Levent Suberk