Günün Videosu

Video çok güzelmiş, emeğinize sağlık. Sanırım kafa takip sistemli (veya bir switch/stickle kontrol edilen) FPV kamera kullanıyorsunuz. Bu sistemler çok ilgimi çekiyor ama hareketli FPV sistemlerle ilgili pek bilgi yok. Nereden öğrenebilirim veya siz nasıl yaptınız yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkürler. Ben fpv kameranın altına bir servo koydum onu da kumandadaki bir slider ile kontrol ediyorum. Bazı fpv gözlüklerde head tracking sensörü oluyor, mesela benimkinde var ama patch anten kullandığım için sürekli uçağa doğru bakmam gerekiyor o yüzden kullanamıyorum. Head tracking sensörünü kullanmak için de gözlükten kumandaya bir kablo takılıyor gözlüğü oynatınca kumandadan bir stick oynatılmış gibi oluyor, herhangi bir kanala atayıp normal stickler veya switchler gibi kullanılabiliyor.

Kamera böyle takılı.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
Bu adamı takip ediyorum ne zamandır:

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu adam gerçekten müthiş işler yapıyor. F-35 ve F-16 proceleri T-38 konusunda epey yardımcı olmuştu. Çoğu videosunu da keyifle izledim. Garip olanı, her alanda çok iyi işler yapıyor. Uçak, araba, gemi, tank gibi çok çeşitli dallarda güzel işler çıkartıyor.