IMAC, "International miniature aerobatic club" Kapsamli Rehber

Aslinda iki kamera olsa guzel olabilir, biri genis aci sabit sekilde, digeri ise bildigimiz yakinlastirilmis goruntu (simulator ekraninda oldugu gibi). Bakayim, ekip ekipman ayarlayabilirsem denemeyi dusunuyorum
Gerçekten de güzel olur. :thumbup: Ama biraz zahmetli. ;) Aresti simgesi koymak bile hareketi anlamak için bence oldukça yeterli. :)
 
Üzerine overlay olarak her manevranın Aresti simgesini ve uçuşun enerjisine uygun bir müzik ekledim. Daha ne yapayım, belediye sizler icin çalışıyor :)

Valla harikasın. :thumbup: Çok teşekkürler paylaşım için, emeğine sağlık. :RCKolik:

Bu arada birşey soracağım, acaba @Özgür Evren Varol arkadaşımızla bir muhabbetiniz, yakınlığınız var mı ? :laugh: ;D
 
Onu bana sor sen!
Çok isterim Sümer abi bir gün özellikle senden dinlemeyi. :laugh: Valla çok özledim, ne olursa fark etmez şöyle biraz otursak muhabbet etsek ne güzel olurdu.

Gençken hep yıllar geçtikçe kendime ayırdığım zaman artarak devam edecek diye düşünürdüm, meğersem tam tersiymiş. :rolleyes:
 
  • Sevdim
Tepkiler: Mehmet Kucuksari
Topraam memleketi eklemeyi unutmuşsun :lol:

Yaww hemşehrim, hemen açık ettin bizi. Gizliden kılcal damarlarına sızacaktık biz bunların... Olmadı şimdi, oyun bozuldu :evil:

O değil de, Notos diye çok guzel bir pattern antrenman modeli tasarlayıp basmışlar 3D printer ile. Hazır bu konuda ciddi altyapi da varken elinde, acaba bir tane yapsan da şu hastalığa seni de mi bulaştırsak ?

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
Son düzenleme:
Enteresan bir gerece rastladim Facebook ingiltere F3A grubunun sayfasinda. Ismi Flight Coach, diger bir degisle Ucus Kocu. Peki ne ise yariyor ?

Basit bir GPS+Ucuş kontrolcüsü yardimi ile ucusunuzu sayisal olarak kaydedip, daha sonra analiz etmenize olanak taniyor. Bunu yaparken, ucus sahasi uzayini gorsel hale getirip (BOX cercevesi, pilotun konumuna gore farkli ucus hatti uzakliklari, belirli aralikli gridleme vs), eldeki GPS verisini bu uzayin icerisine oturtup, 3 boyutlu olarak ucus analizi yapmanizi sagliyor. Tono/snap tono oncesi ve sonrasi mesafeler, loop geometrileri (patatesleme, yumurtalama vs), giris cikis kotlari, kose yaricaplari, ucus hattindan uzaklasma-yakinlasma gibi ucus sirasinda kolayca analiz etme sansinizin olmadigi (bunun icin disardan bir gozlemci, ya da koc olmasidir kabul goren yontem) durumlar icin bicilmis kaftan. Ozellikle Advanced / Unlimited sekans antrenmanlari icin ciddi ciddi dusunmeye basladim... Buyrunuz linki...



Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol


Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
Son düzenleme: