Mini H quad FPV Uçuşlarım burada....

Ynt: Mini H quad FPV Uçuşlarım burada....

Nesimi Sakmak' Alıntı:
Ben senin ekledigin videolari neden tapatalk ta goremiyorum acaba?

SM-N900 cihazımdan gönderildi
Tapatalk sürümünden kaynaklanmakta.

Nesimi Sakmak' Alıntı:
Ben senin ekledigin videolari neden tapatalk ta goremiyorum acaba?
Cunku Musa video linklerini olmasi gerektigi gibi girmedigi icin Tapatalk bunu video olarak algilamiyor. Linki duzeltim su an gorebiliyor olman lazim Nesimi Bey.

Musa link vermek icin su konuya bir daha bakar misin lutfen.

Bu arada alistikca ucuslarin hizi da artmaya baslamis masallah :thumbup:

İbrahim HOPA' Alıntı:
Tapatalk sürümünden kaynaklanmakta.
Yok Ibrahim Tapatalk surumu ile ilgili bir durum degil. Muhtemelen ben Linki duzelttikten Sonra sen konuya baktin ;)

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Cunku Musa video linklerini olmasi gerektigi gibi girmedigi icin Tapatalk bunu video olarak algilamiyor. Linki duzeltim su an gorebiliyor olman lazim Nesimi Bey.

Musa link vermek icin su konuya bir daha bakar misin lutfen.

Bu arada alistikca ucuslarin hizi da artmaya baslamis masallah :thumbup:

Hemen inceliyorum mehmet abi teşekkürler.

Yok Ibrahim Tapatalk surumu ile ilgili bir durum degil. Muhtemelen ben Linki duzelttikten Sonra sen konuya baktin ;)
Evet Mehmet Abi . Ben de bir saattir farklı tapatalk sürümlerini yükleyip kaldırıp bu konuya bakıyorum video görünüyor mu diye :D Farklı bir sürümde videoyu görünce sürümden dolayi diye yazdım :) sonra senin mesajı gördüm :D

Musa Serdar TERZİOĞLU' Alıntı:
Hemen inceliyorum mehmet abi teşekkürler.
Hatan sayilardan Sonraki "&feature" kismini silmemekti ;)

İbrahim HOPA' Alıntı:
Evet Mehmet Abi . Ben de bir saattir farklı tapatalk sürümlerini yükleyip kaldırıp bu konuya bakıyorum video görünüyor mu diye :D Farklı bir sürümde videoyu görünce sürümden dolayi diye yazdım :) sonra senin mesajı gördüm :D
Pc lerden bakinca YouTube Linki genelde ne tur olursa olsun gozukuyor ama Mobil cihazlar icin format cok kritik. En kucuk hatada video olarak gormuyor ne yazik ki :-\

Boylesi daha iyi. Tesekkurler Mehmet bey.

Musa her ucusun bir oncekinden iyi oluyor. Yakinlarinda boyle bir alanin olmasi da avantaj tabi ama bence kendini daha hizli gelistirmek istiyorsan en azindan birka engelin oldugu bir alan daha iyi olur. Mesela ben senin yerinde olsam o bir kac agaci daha fazla kullanirdim.

Su havalar biraz duzelse model devamli arabada olacak. Her firsatta ucus yapmak istiyorum. Hizli bir sekilde pilotajimi gelistirmem lazim benimde.

Hatan sayilardan Sonraki "&feature" kismini silmemekti ;)
Pc lerden bakinca YouTube Linki genelde ne tur olursa olsun gozukuyor ama Mobil cihazlar icin format cok kritik. En kucuk hatada video olarak gormuyor ne yazik ki :-\

Abi bende videoyu izledim diyorumki nerde yanlış yaptım. kendi kendimi şizofrene bağladım taki sen tekrardan "&feature" bunu yazana kadar :D

Herkezden özür diliyorum dalğınlığıma geldi.

Nesimi Sakmak' Alıntı:
Boylesi daha iyi. Tesekkurler Mehmet bey.

Musa her ucusun bir oncekinden iyi oluyor. Yakinlarinda boyle bir alanin olmasi da avantaj tabi ama bence kendini daha hizli gelistirmek istiyorsan en azindan birka engelin oldugu bir alan daha iyi olur. Mesela ben senin yerinde olsam o bir kac agaci daha fazla kullanirdim.

Su havalar biraz duzelse model devamli arabada olacak. Her firsatta ucus yapmak istiyorum. Hizli bir sekilde pilotajimi gelistirmem lazim benimde.

Teşekkürler Nesimi abi o zaman birazdan paylaşacağım videoyu izlemelisin...

Bugün güzel uçuşlar yaptık hep beraber Nesimi hocam senin dediğin gibi, agaç engeli ve 3 quad ile takip filanda yapmaya çalıştık, benim video render'da şu anda :RCKolik: bitsin upload edicem. %p

Bu nedir ya bir tek Manisa mi yagmurlu. Hafta basindan beri durup durup yagiyor. Kiskaniyorum ama merakla da bekliyorum.

Buluşma uçuşlardan bir kare Salih Ben ve Mehmet KOÇAK 3'lü uçuş. Daha video var hangisini paylaşsamki :D iyi seyirler.

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

güzel bir uçuş olmuş özellikle de ilk denememiz oldukça başarılı gözüküyor. Emeğin için teşekkürler, güzel ve keyifli bir video olmuş :thumbup:

Musa Serdar TERZİOĞLU' Alıntı:
Buluşma uçuşlardan bir kare Salih Ben ve Mehmet KOÇAK 3'lü uçuş. Daha video var hangisini paylaşsamki :D iyi seyirler.
Arkadaslar siz gittikce cosuyorsunuz masallah :bravo: :halay: