Mini H quad FPV Uçuşlarım burada....

Musa Serdar TERZİOĞLU' Alıntı:
Aynen abi daha da iyi olacak inşallah yavaş yavaş PID ayarlarına da alışıcam inşallah bu hafifliğe daha alışamadım... bu arada geçenler de net de gördüğüm bir videoyu paylaşıyorum abi eğer buna ulaşabilir isem evde pratik yapmış olurum...

Serdar bunu mutlaka bulmamız lazım. Çok iyi bir olay. Bende simülator aparatını satıştan çekiyorum. Bende araştırıyorum bulalım şu programı.. :halay: :halay:

Nesimi Sakmak' Alıntı:
Serdar bunu mutlaka bulmamız lazım. Çok iyi bir olay. Bende simülator aparatını satıştan çekiyorum. Bende araştırıyorum bulalım şu programı.. :halay: :halay:

Abi dün gece 2 ye kadar aradım buluruz inşallah...

Abi dün gece 2 ye kadar aradım buluruz inşallah...

Henüz bulamayız. beta aşamasındaymış. ne zaman piyasaya çıkacak bulamadım ama biraz daha zamanı var anladığım kadarıyla. Beklemeye değer ama...

Değerli dostlar, zannedersem bu henüz piyasaya çıkmamış test aşamasında olan bir simulatör programı.

Araştırmaya devam ediyorum. Yeni bilgi bulabilirsem paylaşırım.

Araştırma yaparken UNITY diye bir isme/firmaya ya da programa ulaştım. Bunlar Call Of Duty tarzı oyun yapıyorlarsa bunu da yapabilirler diye düşünüyorum. (Oğlumdan oynarken izledim).

Bun da da FPV var ama nekadar yeterli olur bilmiyorum ama denemek lazım....

Bun da da FPV var ama nekadar yeterli olur bilmiyorum ama denemek lazım....

Gercekcilik konusunda pek seyrettigimiz sime benzetemedim Ben :-\

Dün hava güzeldi :) ama bugün :(

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Biri beni mi andı. Bekliyorum.

Evet Nesimi abi :laugh: Dün baya bi uğraş dan sonra kendime düzgün bir PID ayarı yapabildim... Bugün de Emre BİÇEN ile birlikte ufak bir buluşma yapıp uçuşlarımızı yaptık tabi Emre güzel bir 380 Goblin gösterisi yaptı, o yapar da ben yapmazmıyım dedim bende Zımbırtı Quadım ile elim den geleni ardıma koymadım. 6 adet pilin 5 ni ANGLE mod da uçtum çok şükür kaza felan hiçbir şey yok. Paylaşacağım video da dalışlara ve takla olaylarına çalıştım tam tamına tek videom da 12 adet takla mevcut "Taklacı Güvercin" gibi oldum :D. Evet Nesimi abi Sıra geldi sana geçen videoma yorum yapmıştın Quad dalışların da bir sorun var diye... Şimdi sen den böyle bir video bekliyorum :lol: Hat da senden daha iyisini bekliyorum abi. Mesela benim gibi açık alan da değilde engellerin çok olduğu bir yerde taklalar olabilir :D.

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Çok güzel uçuş. Seni tebrik ederim :bravo: Serdar. Gene tüm marifetlerini göstermişsin. Keşşke biz de orada olabilseydik.

Ben de bu arada motorlara temizleyici spray sıktım. motor sargıları göründü. Ancak motordaki sıkıntı devam ediyor.

Neyse, bu arızalar gidince ben ya da oğlum sana yetişmeye çalışacağız.

Ali Bülent MESGUTLU' Alıntı:
Çok güzel uçuş. Seni tebrik ederim :bravo: Serdar. Gene tüm marifetlerini göstermişsin. Keşşke biz de orada olabilseydik.
Ben de bu arada motorlara temizleyici spray sıktım. motor sargıları göründü. Ancak motordaki sıkıntı devam ediyor.
Neyse, bu arızalar gidince ben ya da oğlum sana yetişmeye çalışacağız.

Teşekkürler abi... Geleceksiniz diye baya ağırdan aldım ama gelmediniz bende artık eve geçim dedim. Yedeklerin gelsin de artık toparlarız senin quadı da abi...

Uçuşlar çok güzel Serdar, eline sağlık. :bravo: