Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 37,071 Tepkime puanı 43,894 Yaş 52 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 5 Nis 2025 #46 Yusuf Atik' Alıntı: Mehmet Bey rica etsem g4.5 linkini alabilir miyim? Genişletmek için tıkla ... Ejder' Alıntı: Mehmet bey RF 4.5 için link verebilir misiniz rica etsem. Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Linkler özelden gönderilmiştir.
Yusuf Atik' Alıntı: Mehmet Bey rica etsem g4.5 linkini alabilir miyim? Genişletmek için tıkla ... Ejder' Alıntı: Mehmet bey RF 4.5 için link verebilir misiniz rica etsem. Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Linkler özelden gönderilmiştir.
S Servet GÜNEŞ Yeni Uye Katılım 9 Eki 2024 Mesajlar 3 Tepkime puanı 1 Yaş 40 Konum Çorlu İlgi Alanı Hepsi 9 Nis 2025 #47 Mehmet Kucuksari' Alıntı: Linkler özelden gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla ... rica etsem bana da yollar mısınız linki? okulda öğrencilerimle deneyimlemek isteriz. teşekkürler şimdiden.
Mehmet Kucuksari' Alıntı: Linkler özelden gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla ... rica etsem bana da yollar mısınız linki? okulda öğrencilerimle deneyimlemek isteriz. teşekkürler şimdiden.
CANKUT TAŞ Çalışkan Uye Katılım 22 Eki 2023 Mesajlar 204 Tepkime puanı 128 Yaş 32 Konum EDİRNE KEŞAN İlgi Alanı Uçak 9 Nis 2025 #48 Phoenix rc kullanıyorum ama realflight 3 veya 4.5 denemek istiyorum.Özelden link atabilir misiniz?
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 37,071 Tepkime puanı 43,894 Yaş 52 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 10 Nis 2025 #49 Servet GÜNEŞ' Alıntı: rica etsem bana da yollar mısınız linki? okulda öğrencilerimle deneyimlemek isteriz. teşekkürler şimdiden. Genişletmek için tıkla ... CANKUT TAŞ' Alıntı: Phoenix rc kullanıyorum ama realflight 3 veya 4.5 denemek istiyorum.Özelden link atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla ... Özelden gönderilmiştir. Tepkiler: Servet GÜNEŞ ve CANKUT TAŞ
Servet GÜNEŞ' Alıntı: rica etsem bana da yollar mısınız linki? okulda öğrencilerimle deneyimlemek isteriz. teşekkürler şimdiden. Genişletmek için tıkla ... CANKUT TAŞ' Alıntı: Phoenix rc kullanıyorum ama realflight 3 veya 4.5 denemek istiyorum.Özelden link atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla ... Özelden gönderilmiştir.
E Emre Oteyaka Yeni Uye Katılım 30 Haz 2020 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 Yaş 33 Konum Eskişehir İlgi Alanı Hepsi Cumartesi saat 00:09'de #50 Rica edersem ben de link alabilir miyim?
Selçuk Göre Yeni Uye Katılım 1 Ara 2017 Mesajlar 8 Tepkime puanı 0 Yaş 53 Pazar saat 19:59'de #51 Merhabalar, rica etsem link gönderebilir misiniz?
B Bahadır Cemre CEYLAN Yeni Uye Katılım 30 Kas 2020 Mesajlar 8 Tepkime puanı 1 Yaş 27 Konum Balıkesir İlgi Alanı Hepsi Pazartesi saat 00:21'de #52 Merhaba, bana da gönderebilir misiniz
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 37,071 Tepkime puanı 43,894 Yaş 52 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli Çarşamba saat 00:56'de #53 Emre Oteyaka' Alıntı: Rica edersem ben de link alabilir miyim? Genişletmek için tıkla ... Selçuk Göre' Alıntı: Merhabalar, rica etsem link gönderebilir misiniz? Genişletmek için tıkla ... Bahadır Cemre CEYLAN' Alıntı: Merhaba, bana da gönderebilir misiniz Genişletmek için tıkla ... Özelden gönderilmiştir arkadaşlar. Tepkiler: Mustafa ÇOBAN
Emre Oteyaka' Alıntı: Rica edersem ben de link alabilir miyim? Genişletmek için tıkla ... Selçuk Göre' Alıntı: Merhabalar, rica etsem link gönderebilir misiniz? Genişletmek için tıkla ... Bahadır Cemre CEYLAN' Alıntı: Merhaba, bana da gönderebilir misiniz Genişletmek için tıkla ... Özelden gönderilmiştir arkadaşlar.
Ekrem Emirali Yeni Uye Katılım 15 May 2025 Mesajlar 5 Tepkime puanı 4 Yaş 36 Konum Eskişehir İlgi Alanı Heli Çarşamba saat 21:06'de #54 hocam bana da gönderebilir misiniz linki?