Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam arkadaşlar
bende turnigy 9x kumanda var similasyon kumandası olarakta kullanılcağı yazıyor fakat bir türlü
ayarları yapamadım. spp,ppjoy yükledim fakat birtürlü başaramadım bu konuda yardımlarınızı bekliyorum
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
konusuna baktınız mı acaba ? Bu konuda belirtmeye çalıştığımız üzere kendi orjinal kumandamızı simulator kullanabilmek için ILAVE Ekipmana (DONGLE) ihtiyac var. Siz de bu var mı ?? Var ise neyi kullanıyorsunuz, linkini paylaşabilir misiniz lutfen
Stereo kablo olsa da arada bir ceviriciye ihtiyac var (En azından ben öyle biliyorum) . Bu ceviriciler hem programı Crack yapıyor hem de fiziki olarak kumandadan gelen sinyali simulator anlayacağı dile çeviriyor.
Internetteki kaynağın linkini kopyalarsanız ben de bir kontrol edeyim. Belki de benim bilmediğim bir nokta var
Dongle kullanmanın harici bir de bazı özelliklere sahip yeni bir model tanıtmak gerekiyor. Bu özellik kullanılan kumandaya göre değişiyor. Mesela ben Futabada zamanında SIM adında yeni bir model tanımlamıştım.
Öncelikle link için teşekkürler. Şöyle hızlıca baktım da biraz karışık gibi. Çalıştıran var, gürültü porblemi yaşayan var.... Eğer başarırsan paylaşmanı rica ederim
Şimdi hatırladım bunu ben bir ara dememiz ve Thm kumandayı çalıştırmıştım. İlk fırsatta özellikle V922 kumandası ıcın deneyin sonucu paylaşmaya çalışırım. Berkay guzel konu. Her ne kadar konuna bir cevap yazılmamış olsa da eline saglık