www.bilimselyuzme.com

Uçak için En Uygun 3D Yazıcı?

ben de ilmin ve fennin ışığında bir yorum yapayım, Youtuber lar ProjectAir ,bu adam hep 3d uçak vs bastırıyor, 3d yazıcısı bambu lab X1 kullanıyor. bir de kevin talbot var, uçak değil rc araba bastırıyor o da bambu lab x1 kullanıyor. i tabi uçakçıyız ama örnek olsun diye verdim. internette baktım 60 bin tl.. tabi burada cüzdan önemli hangisine bütçemiz yetiyorsa onu alabiliriz. hobi işi hamam gibidir.. hamama giren terler.. bir rivayete göre de, hobi insanı milyoner yapabilir, eğer milyardersen..

• Beğen
Tepkiler: Gürkan Öztop
ben de ilmin ve fennin ışığında bir yorum yapayım, Youtuber lar ProjectAir ,bu adam hep 3d uçak vs bastırıyor, 3d yazıcısı bambu lab X1 kullanıyor. bir de kevin talbot var, uçak değil rc araba bastırıyor o da bambu lab x1 kullanıyor. i tabi uçakçıyız ama örnek olsun diye verdim. internette baktım 60 bin tl.. tabi burada cüzdan önemli hangisine bütçemiz yetiyorsa onu alabiliriz. hobi işi hamam gibidir.. hamama giren terler.. bir rivayete göre de, hobi insanı milyoner yapabilir, eğer milyardersen..
Bu saydığınız kişiler genelde maddi durumu sıkıntı olmayan kişiler onların videoları zamanınında en iyi 3d yazıcı X1 di, şuan H2D çıktı ona geçerler büyük ihtimal.
Bu ara bambulab yeni p2s çıkardı incelemeleri biraz çıksın bakalım nasıl cihaz fiyatı da iyi

• Beğen
Tepkiler: TÜRKALP KUCUR

Onlar iş bilmediği için Bambu Lab kullanıyor...

Ama işin goygoyu bir tarafa, ben bu durumun sadece para kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Kimse uğraşacağı, sürekli arkasını toplaması gerekeceği cihaza yatırım yapmaz. Evet cihazlar pahalılaşıyor çünkü gelişiyor. Bundan seneler önce kullandığımız Ender 3'ler Arduino işlemcili ve çok basit yazılımlı makineler iken günümüzde Bambu Lab, Creality gibi markaların çıkardıkları amiral gemisi cihazlar Linux çalıştıran mini bir bilgisayar haline geldi. Hatta içlerinde AI işlemesi yapacak donanımlar da barındırıyorlar artık. Sensörler, teknolojiler derken makineler gelişti, gelişimin yan etkisi de tamir edilebilirliğin azalması ve fiyat artışı oldu.

E bu gelişimin ekmeğini daha az uğraş ile daha fazla baskı alarak yemek varken, her iki üç baskıda bir makineyi bakıma almak ister misiniz? İnsanların 3D yazıcı tercih ederken baktığı şey çoğunlukla bu artık:

Ki P2S gerçekten çok ilginç bir makine oldu zira hem X1C'den daha iyi bir makine, hem de P1S fiyatına satılıyor. X1'deki Lidar'ı çıkartıp birçok yeni özellik eklediler. Bana göre en dikkat çekeni A1'de de bulunan aktif flow kalibrasyonu.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Birden fazla filamentler ile çalışanlar için kullanışlı bir şey.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: TÜRKALP KUCUR