Ynt: xt60 sorunu
Barıs Bey,
Cevirici işe yararabilir. Fakat Hobbyking'den sipariş paketi oluştururken, aldığınız deponun lokasyonunu kontrol edin. Mesela verdiğiniz ürün Avrupa deposunda (XT60 to T-Connector Battery Adapter Lead (2pc) (
NL Warehouse) ) Bunun Warehouse suz olanını bulursanız o ürün Çinden geliyor demektir. Çin deposunda tüm ürünler var. Ben sahsen paket oluştururken Çin merkez deposunu tercih ediyorum.
Gelelim sorunuza. Burada esas olan bence Hangi tip Konnektorlu bir sistem kuracağınız. Siz yolun başındasınız, dolayısıyla bunu baştan belirleyip sistemi ona göre kurmakta fayda var. Ben sahsen cevirici işine pek sıcak bakmıyorum. Yani zorunlu olmadıkca kullanma taraftarı değilim ama kullanılabilirde. Tercihleriniz ise ;
1- Ben sistemimi "T-Connector" kuracağım olabilir. Bu durumda özellikle Hobbyking aldığınız tüm pillerin uçlarını değiştirmeniz gerekecek. Pillerde kullanmak üzere aşağıdaki üründen 2 paket sipariş edebilirsiniz. Zira bazı uçları takıp cıkarmak zor olabiliyor.O yuzden 2 paket almakta fayda var.
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
- 2 paket
- 1 paket
2- Hazır Hobbyking pilleri XT60 geliyor, bende hazır olanı kullanayım olabilir. Bu durumda ESC ve Şarj cihazı Erkek uçlarını değiştirmek. O zamanda aşağıdakini sipariş etmeniz yeterli olacaktır.
Nihai karar sizin. Ama her ikisinde de lehim işçiliği olacak. Birinde çok, diğerinde az