The end ...
Modelimiz halfpiro flip çalışırken fazla ileriye gidip ağaçlarla buluşmuştur ?? Ama vitrinin üstündeki yerini korumaya devam edecek
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Benim için kötü bir duygu oldu. Kiti toparlamaya çalışsam belki 1300ü bulacaktı. Çünkü sağlam kalan çok da plastik aksam yoktu. Her parçanın kırık bir köşesi vardı. Çok şükür servo hornları kırılarak servoları korumuş. Bende emektar modelimize bi kardeş getireyim dedim

İlk olarak almak istediğim fakat parasını tamamlayamadığım sarı-siyah Devil 420 kitini almış oldum.
Kargomuz 10 günde geldi. Bangooddan vergi dahil şekilde aldığım halde 94 lira vergi çıktı. Bangood bunu ödeyeceğini söyledi. Kit içerisinde sarı stickerleri ve kuyruk gerdirme aparatıda koymuşlar. Bu çok hoşuma gitti. 150 lira civarı para ediyor bunlar çünkü.
Hoşuma giden bir başka şeyde modelin rengi oldu

Ben sarı diye düşünüyordum ama fosfor yeşili bir renk. Ve havada görünüşü gayet güzel. Bulutlu havada abisi hiç görünmüyordu çünkü.
Mesai hemen başladı ve 24 saate modeli havalandırdım. Boomu sabitlemekte problem yaşadım. Fakat sıkışması gereken yere 3-5 bant atarak baya sabitledim. Yine de çok içime sinmedi ama sorun yok gibi duruyor. Zaten oynamaması için daha ne yapabilirim bilmiyorum.
Bir başka problem de maidende oldu. İyice sıktığımı çok iyi hatırladığım halde motor pinyonu gevşedi ilk uçuşta. Sonradan baktığımda pinyonun vidasının zor sıkıldığı halde motor şaftına değmediğini gördüm. Diğer pinyon ile değiştim. 3 uçuş yaptım. Sıkıntı gözükmüyor çok şükür. Ama küçük modelle uçmak gerçekten çok çok zor. Yada uçmak zor bilmiyorum.? En kısa zamanda bi 700 toplamak lazım. Fakat bu "en kısa zaman" bile baya uzun bi zaman
Kanopinin ön kısmındaki siyah kısmada birşeyler karalamayı düşünüyorum. Gayet güzel olabilir
Her neyse. Buyrun yarıda kesilen Maiden videosuna
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol