Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bi link çıksa, bi servo takılsa, bi an kontrolü kaybetse.... kısmını biliyorum, tekrarlamaya gerek yok Ben sadece pilotajını beğendim, onu belirtmek istedim.
Bence bu video çatıda uçurulan 570 'le sağlam yarışır. Hemde ülkemizden görüntüler.
Yer Akçay/2013 Mysia Havacılık Festivali
Model Trex 800 , Bu boyutta bir heli o kadar insanın arasından kalktı ve gene aynı yere indi. Ve artı olarak uçuş yaptığı alanda ve kadrajda olmayan çok yakında yüzlerce insanın seyrettiğini görebilirsiniz.Sanırım olası bir aksilikte oluşabilecek sonuçları hepimiz tahmin edebiliyoruz.
Videoyu bana bir arkadaşım merakımı bildiği için çekip atmıştı izleyince şok olmuştum, konuyu görünce aklıma geldi.
Not : Bu arada kanal benim kanalım videoyu sizinle paylaşmak istediğim için kendi kanalıma yükledim.Yanlış anlaşılma olmasın.
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Ya, kalktiği yeri, indiği yeri, iskeledeki insanların üstünde yapılan hareketleri, 800'lük palleri falan da geçtim de artık, abi sarjlı mı bu lafı bitirdi beni