Görseller Eskişehir Buluşmaları (Ana Başlık)

Konuya bişey yazan yok diye uçmuyor sanmayın :D

İki haftadır çıkıyoruz. Önceki haftasonu rüzgardan çok bişey yapamadık ama yine de şansımızı zorladık. Çayımızı demledik, sohbet ettik. Ben P380 ayarlarını yine sahada yapıp iki uçuş uçtum. Rüzgar da iyice içimize işledi döndük.

Geçen haftasonu tepelerin arasındaki çeşmeli ağaçlı araziye gittik. Rüzgar az da olsa kesiliyor arazinin de yardımıyla. Hava haal serin, ateş yakıp ara ara ısınıyoruz falan. Çay her zamanki gibi. Mesut abi de katıldı. Ben 380 ile bu sefer pillerin tamamını (5) uçtum güzel güzel. Günün yeni gelişmesi olarak Ahmet abi Trex 550 sinin ayarlarını tamamlayıp başarılı bir şekilde maiden uçuşunu gerçekleştirdi. Görsel olarak ondan iki uçuş var.

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
Ahmet abi hayırlı olsun, mekanı çeşmeden tanıdım:D geçen sene Emre ile sohbet ederken laf arasında bana atla gel uçalım dedi, akşam saat 8 suları falan :D sabah 9 da eskişehir de Emre nin ofisinde çay içiyoruz:) sonra doğru bu alana uçuşa:saygilar:çılgınsınız:D karşıda ağaç var biraz dedirgin ediyor yanlız. Sağ tarafta bir tepelik var bir daha Allah nasip eder de gidersek ordan uçacağım aklımda kaldı orası:):D:RCKolik::RCKolik:
 
Ahmet abi hayırlı olsun kırımsız uçuşlar ??? özlettiniz kendinizi Eskişehirliler artık havalar düzelecek sizleride sahada daha sık göreceğiz eminim. Elinize sağlık ??
 
Ahmet hayırlı uğurlu olsun yeni fıstık....:thumbup: Maşallah , kırımsız ve güzel uçuşları olur inşallah :halay:
Bu Eskişehir ekibi de her zaman böyle, her an bir sürpriz ve aksiyon olabiliyor ....Valla helal olsun , start to new season :hoppa:
 
Ahmet abi Hayirli olsun 550 yakışır sana artik zamanı gelmişti. Kırımsız bol uçuşlu günler dilerim.
 
  • Beğen
Tepkiler: Ahmet ATICI
Rasim ellerine sağlık kardeşim. :thumbup::thumbup:
Arkadaşlar iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim.Çok daha güzel modeller ve yeni maidenler sizlere olsun inşallah.:thumbup::halay::halay:
Fatih ;yazlık alanımız biraz dar ama yazın ağaç gölgesinde , çeşme başında ortam harika.Her zaman hepinizi bekliyoruz .:thumbup:
Hakan ;bu sene sürprizimiz çok olacak gibi görünüyor.:D:halay::yuppi:
Türker ;büyük modele geçince heyecan daha da katlanıyor ,inşallah çabuk alışırım.Sana yaklaşıyorum bak acele et , uzak kalma fazla.??
Arkadaşlar inşallah güzel bir yaz gününde hepinizi yazlık alanımıza bekliyoruz.:halay::yuppi::RCKolik: