Görseller Eskişehir Buluşmaları (Ana Başlık)

...

- Ahmet abi havada yakıtı biten uçağı 2 dakika kadar daha süzülttürüp tık diye önüne koydu, ayağının dibine indirdi. (İşte o zaman artık kesin kararımı vermiştim :evil:)

Ahmet artık tam bir uçakçı olmuş, Geri dönüş yok!

...
- Ben Ahmet abini uçağı burun üzeri toprağa diktim. Umarım oradan bir uçak ağacı bitmez :D Açıkçası tam nasıl oldu anlayamadım. Oldukça yavaş uçuyordum, Sola doğru bir dönüş yapıyordum, dönüşün devamı videoda görülen tren yoluna doğruydu ve direkleri kurtarmayacağını düşünerek biraz daha dar dönmek istedim. Ya bu hareket uçağı stall'a soktu, ya da ben saçmaladım, o kısmı net hatırlayamıyorum, ama kurtaramadım. rescue bile çektim, ama olmadı :D

- Bunun hemen ardından X3 ile uçarken büyük saçmaladım. Kafam hala uçaktaydı ve üzerime doğru hızla gelen heliye salak salak bakmaktan başka bir şey yapmadım. Son anda biraz pozitif verdim, arabamı yalayıp geçtim, ama arkadaki ağacı kurtaramadım :D Heliyi ağaçtan Mesut kurtardı. İnmeye çalışırken az daha biz onu kurtarmak zorunda kalacaktık ama gerek kalmadı :D

- Mesut'un bugünkü olayı ağaç ile sınırlı kaldı :p Olaysız, kazasız belasız uçuşlarını yaptı.

Dönüş için muhtemelen önce elevatör çekip, sonra yatış verdin. Bu esnada yeteri kadar gaz yok idiyse, stall olmuş olabilir. Heli için bir şey diyemiyeceğim. ?
 
Eskişehir ekibi nazar mı oldu acaba:(
Çok geçmiş olsun herkese, uçak iyi kötü sizi eğlendiriyordu , lakin artık huzur içinde uyusun , Emre renk vermiyor ama uçaktan sonra morali oldukça bozulmuş olmalı ki , X3'ü kendine sürmüş , buna biz heliciler Amigdala tutulması diyoruz......:rolleyes:

Tabii ki birşey demiyoruz ama her iki kırıma da üzüldüm doğrusu :embarras:
Cana geleceğine mala gelsin , olsun bakalım , bir şekilde telafi olur, size birşey olmasın arkadaşlar , ???
 
Epoksi de kar etmez buna artik ?
Emre ne yaptın :eek: Öyle göstere göstere yapılır mı bu iş. " Uçakçı Kini " diye birşey var. :evil:

Benim favori yöntemim tırnak makasıyla uçuş öncesi gidip tek tel kalacak şekilde elevatör servosunun kablosunu kesiyorum. Uçuş başladıktan bir iki dakika sonra işlem tamam. ;) Daha hiç yakalanmadım. :lol: :lollol: :lollol:

Neyseki Semih abi hibrit modelci, helilere kıyamaz. Yoksa sahada yaprak dökümü başlardı. ;D

Kırımlar, kazalar da olsa güzel buluşma olmuş. Süpersiniz. :RCKolik:
 
Son düzenleme:
Geçmiş olsun Ahmet abi :) Uçakların bu kadar parçalandığını bilmiyordum, genelde kanat kopardı, iniş takımı bırakırdı üç beş yapıştırma destekleme sağlamlaştırma çalışmasından sonra tekrar uçar hale gelirdi ?

Onun moral bozukluğu ile x3 ün de arada kaynaması da yazık olmuş....

Vardır her işte bir hayır, uçak için yeni bir inşaat, heli için de komple bakım fırsatı olmuş :)
 
Bu arada bugünün raporunu da verelim. Yine keyifli bir gün oldu. Hava beklediğimizden sıcak ve güneşliydi. Foto çekmemişiz anlaşılan, sahada;
Öncelikle detaylı gün sonu raporu için teşekkür ederiz Emre'm ellerine, klayvene sağlık kardeşim :thumbup:

Uçağın kırılması kötü olmuş :embarras: ama herşeyde vardır bir hayır. Belki de @Ahmet ATICI kardeşimiz için böylesi daha hayırlıdır :)
 
  • Beğen
Tepkiler: Ahmet ATICI
Uçağın ruhu yukarıdan bize bakıyor, enazından artık düşme derdi kalmadı, huzur içinde uyusun ?

Şaka bir yana talihsizlikler için çok geçmiş olsun, pilotaj hataları için ben üzülmüyorum, bir dahakine daha dikkatli olurum der geçerim,Allah mekanik sorun yaşatmasın ?
 
Biz geçen çarşamba günü bir kaçak buluşma yapalım dedik, ancak hava o kadar soğuktu ki, ilk uçuşumun 3. dakikasında inmek zorunda kaldım, Mesut da aynı şekilde. Bu haftasonu ise hiçbir şey yapmadık. Mis gibi hava vardı, ben şehir dışındaydım, bizimkiler de çıkmamışlar... Kendimi ve ekibi teessüf ediyorum :D
 
Bakınız 25 kasımdan 2 şubata, iki aydan fazla zaman geçmiş, ancak sahaya çıkmaya cesaret edebilmişiz. Kış çetin geçiyor.

Bugün yumuşak, rüzgarsız ve güneşli havayı boş geçmedik. Aslında güzel buluşma olacaktı ama ilk 1.5 saati kaybettik. Bunun eninde sonunda yaşanacağını sahayı ilk keşfettiğimizden beri biliyorduk, ama bugün olacağını kim bilebilirdi ki... Yeterince dramatik oldu mu? :evil:

Efendim sahaya giderken daha yolda, arabayla bir güzel battım. Öyle güzel battım ki, traktör bulup kurtarmasak yaza kadar kalırdı araba orada :D Her yerimiz çamur içinde oradan kurtulup, eski cefakar alanlarımızdan birine gittik. Ekip kışı iyi değerlendirmiş, herkes gizli gizli sime yüklenmiş. Sorsanız kimse çalışmıyor :D Çayımızla kahvemizle bahar tadında bir gün geçirip, kazasız kırımsız eve döndük.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
Efendim sahaya giderken daha yolda, arabayla bir güzel battım. Öyle güzel battım ki, traktör bulup kurtarmasak yaza kadar kalırdı araba orada :D Her yerimiz çamur içinde oradan kurtulup, eski cefakar alanlarımızdan birine gittik.
Bir keresinde biz de eski yatırlı alanda Mordo abimizin arabasını traktör ile çekmek zorunda kalmıştık, o yüzden neler yaşadığınızı tahmin edebiliyorum kardeşim
Ekip kışı iyi değerlendirmiş, herkes gizli gizli sime yüklenmiş. Sorsanız kimse çalışmıyor :D Çayımızla kahvemizle bahar tadında bir gün geçirip, kazasız kırımsız eve döndük.
Neyse ki 2.kısım keyifli geçmiş :thumbup: Bu arada Sim dediğin ne ola ki, hatırlayamadım :lollol:
 
Uzun sure ara verdikten sonra yeniden ucmak gercekten guzeldi. Simde verilen ugraslarin karsiligini ufakta olsa almak olayi dahada keyifli bir hale getirdi. Tabi iyi ucan arkadaslarimizin yaninda bizimkiler devede kulak bile kalmiyor?. Bizimki camia adina kucuk kendi adimiza dev bir adim??. Bu arada emre sen o ucagi tasimasan batmazdin??