Mini H quad FPV Uçuşlarım burada....

Musa Serdar TERZİOĞLU' Alıntı:
Bu da bugüne ait bir video yükseklik korkusu olan izlemesin. özellikle 1 nci dk dan sonrasını :D

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bir an pervaneler kırılacak diye korkmaya başladım :). Hangi modda Uçuş yapıyorsunuz?

Emre bey o parçalardan bende de var istersen gönderebilirim.

Elinize sağlık arkadaşlar. :bravo:

Videoların hepsi birbirinden güzel. :thumbup: Emre'nin kırımda olmasa daha iyiymiş ama yedeklerin var olması ve fazla hasar olmaması hepimizi sevindirdi. :RCKolik:

:yuppi: Çok güzel olmuş.

----DÜZELTME----

Kesinlikle inanılmaz bir gündü. İlk kez ben de zrm 250 uçurdum. düşürdüm, bir pervane kırdım. Syma x5c uçurdum, çekim yaptım, düşürdüm.

Emre kardeşimize buradan tekrar geçmiş olsun diyorum.

Dostlar bu arkadaşımızın uçurduğu helikopterin içerisinde olmak istemezsiniz, Hele çay kahve servisi yapılmasını hiç istemezsiniz. İnternette izlediğim ve çılgın olarak tabir ettiğim kişilerden hiç bir farkı yok, hatta daha da iyisi diyebirilirim.

Ben Helikopterle (en basitleriyle) ileri geri gidebilirken bu arkadaşımız en zor hareketleri 6 eksende, hızlı ve hatasız yapabiliyor. Hani uzaktan birisi olarak şöyle tarif edebilirim belki;

ip üzerinde bisiklete binip labutları çevirirken, bir taraftan da başı ile top sektiriyor, diğer taraftan peşi sıra sorulan havuz problemlerini çözüyor ve bunları şiddetle esen rüzgarlı bir havada yapıyor.

kısacası benim gözünde imkansız bir şey.

Bu bakımdan Tebrik ediyorum. Çok güzel bir görsel şölen ve bol adrenalindi.

Bu arada Serdar'ın olayı havadan görüntülemesi de mükemmel. Emeğine sağlık Serdar.

Çok güzel olmuş, emeğinize sağlık.

Ali MESGUTLU' Alıntı:
----DÜZELTME----

Kesinlikle inanılmaz bir gündü. İlk kez ben de zrm 250 uçurdum. düşürdüm, bir pervane kırdım. Syma x5c uçurdum, çekim yaptım, düşürdüm.

Emre kardeşimize buradan tekrar geçmiş olsun diyorum.

Dostlar bu arkadaşımızın uçurduğu helikopterin içerisinde olmak istemezsiniz, Hele çay kahve servisi yapılmasını hiç istemezsiniz. İnternette izlediğim ve çılgın olarak tabir ettiğim kişilerden hiç bir farkı yok, hatta daha da iyisi diyebirilirim.

Ben Helikopterle (en basitleriyle) ileri geri gidebilirken bu arkadaşımız en zor hareketleri 6 eksende, hızlı ve hatasız yapabiliyor. Hani uzaktan birisi olarak şöyle tarif edebilirim belki;

ip üzerinde bisiklete binip labutları çevirirken, bir taraftan da başı ile top sektiriyor, diğer taraftan peşi sıra sorulan havuz problemlerini çözüyor ve bunları şiddetle esen rüzgarlı bir havada yapıyor.

kısacası benim gözünde imkansız bir şey.

Bu bakımdan Tebrik ediyorum. Çok güzel bir görsel şölen ve bol adrenalindi.

Bu arada Serdar'ın olayı havadan görüntülemesi de mükemmel. Emeğine sağlık Serdar.

Abi senin de ellerine sağlık güzel bir gündü...

Ali MESGUTLU' Alıntı:
...şöyle tarif edebilirim belki;
ip üzerinde bisiklete binip labutları çevirirken, bir taraftan da başı ile top sektiriyor, diğer taraftan peşi sıra sorulan havuz problemlerini çözüyor ve bunları şiddetle esen rüzgarlı bir havada yapıyor...
Çok güzel bir tarif olmuş Ali bey. :laugh:

Salih aramadın uçalımdiye bende uyuyosundur diye seni armadım Emre geçmiş olsun abi hep nazar ediyoruz sana ondan
Serdar sende boş durmamışşsın bi ben dün es geçmişim. Bülent abi lensler nasıl oldu işine yaradımı ?
geliyor video hayatımda ilk defa video editledim bu arada kusurlarım olmuş ise affola.
videoda herkez var emre sende varsın yükleme bitince paylaşacagım :RCKolik:. iyi seyirler :halay: :halay:

Mehmet hocam bu hafta sloganımız belli , hafta içi hergün ;D ;D ;D

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
İyi seyirler Arkadaşlar

Mehmet hocam takip süper olmuş, sen Serdar 'ı takip eedicem diye beni takip etmişsin... :halay:

gozlukten takip sirasinda hep sen sandim videoyu seyrederken Serdar oldugunu fark ettim aslinda diyer quadida cok aradim havafa
ama bi turlu denk gelemedim ani sarsintilsr hep o yuzden oldu bi videom daha var ondada baya takip etmisim havuzun yanindaki
ucustan kayit yapan yok heralde

Mehmet hocam gözlükte gördüğün doğrusu ;D ;D ;D

mehmet kocak' Alıntı:
gozlukten takip sirasinda hep sen sandim videoyu seyrederken Serdar oldugunu fark ettim aslinda diyer quadida cok aradim havafa
ama bi turlu denk gelemedim ani sarsintilsr hep o yuzden oldu bi videom daha var ondada baya takip etmisim havuzun yanindaki
ucustan kayit yapan yok heralde

Aynen hocam o takip ettigin ben değilim :D hat da ben hiç yok gibiyim :D havuz kenarı bende var ama çok kısa. kaza yapınca yarıda kaldı :D