Bulamadım hocam, sanırım yok. ?İnternetten gruplara baktım, aradım taradım ama bulunduğum şehirde bulamadım. Bir tek üniversitenin bir kulübünü bulabildim, ona da zaten gidemem. Malûm tatil... Sadece bir kez canlı canlı model uçak gördüm, o da yıllar önce, 5 metre öteden... Onda da uçağın rengine, motoruna, gürültüsüne, ellerdeki kumandalara takıldım. Yekeymiş, menteşeymiş, servoymuş o zamanlar bunların varlığından bile haberim yoktu. Yoksa ileride böyle bir işe girişeceğimi bilsem, alıp evire çevire incelemez miydim o uçağı, otomobil fuarlarında gördüğümüz Çinliler gibi yerlere yatıp, en ince detayına kadar çekmez miydim fotoğraflarını! ? Zaten tanışma metninde de yazmıştım, kokusunu alsam hiç durmam, atlar giderim modelcilerin yanına. Ama yok... Yaklaşık 4 saattir rudder yekesini monte etmeye çalışıyorum, daha doğrusu doğru pozisyonu bulmaya çalışıyorum. Mutsuz muyum? Hayır. Çünkü çok hoşuma gider benim böyle el işleri, zevk alarak yaparım.
Öyle ya da böyle ben bu uçağı yapıp uçuracağım. 2 hafta sonra olmaz, 3 ay sonra olur, ama olacak...