Real Flight / Phoenix Simulator Programlarını Nereden , Nasıl Temin Edebilirim ?

Son zamanların en çok sorulan sorularından birisi de "Simulator yazılımlarını nereden indirebilirim ? Nasıl temin ederim ? " oluyor.

Hemen hemen hergün gerek bana gerekse Türker kardeşimi bu konuda çok fazla özelden mesaj gelmekte.

Öncelikle şunu özellikle belirtmek isteriz . RCKolik olarak her zaman bir emek var ise onun mutlaka hakkının verilmesi gerektiğini düşünüyoruz.

Bu yazılımlarda diğer tüm yazılımlar ve ürünlerde olduğu gibi ciddi bir emek ve zahmet sonrası ortaya çıkıyor. Dolayısıyla nasıl herhangi bir servo veya kumandaya yeri geldiğinde ciddi miktarda paralar vermeyi kabul ediyor isek, bu Simulator yazılımlarını da aynı şekilde değerlendirmeli ve gerekli lisansları alarak, yasal olarak kullanmalıyız.

Fakat bir de madalyonun diğer bir yüzü var ki, o da ülkemizin ekonomik gerçekleri :embarras: Zaten RC Modelciliğin diğer ülkelere göre bizde daha yeni yeni gelişiyor ve emekleme döneminde olmasının da nedeni bu olsa gerek.

Özetle arkadaşlar ;

Özellikle kısıtlı imkanlar ile bu modelciliğe yeni başlayan arkadaşlara küçük bir yardım olması amacıyla, sonradan kaldırılması ve orjinal ürünlerin alınması kaydı ile, bir nevi demo mahiyetinde bu yazılımları sizlerle paylaşma kararı aldık.

Fakat yine üstüne basa basa vurgulamak isteriz ki ;

Kullanımından doğacak her türlü maddi ve manevi zarardan kullanıcı birebir sorumludur. RCKolik gerek forum gerekse kişisel olarak sorumlu tutulamaz. Verilen linkleri kullanan kişiler baştan bu şartları kabul etmiş sayılır.

Real Flight 4.5 + Add-Ons 1-2-3-4-5 + Expacks_1-2 Linkleri:
[attachurl=1]

PhoenixRC30 + Linkleri:
[attachurl=2]

Phoenix 3 ve 4 Upgrade + Linkleri:
[attachurl=3]

NOT: Linkler için de her iki yazılım için birebir KURULM PDF bulunmaktadır. Ayrıca aşağıdaki konularda TÜM BILDIKLERIMIZI sizlerle paylaştık. Bunlar birer yazılım oldukları için kişisel bilgi beceriden tutunda kullandığınız PC yapısına kadar bir çok etkene bağlıdır.

Real Flight Simulasyon Yazılımı :
Real Flight Kurulum Videoları :
Real Flight USB Simulator Kumanda Tanıtım Problemleri ve Çözümleri :

Bu nedenle özellikle ÖZELDEN MESAJ OLARAK GÖNDERİLEN VE BU YAZILIMLARIN ÇALIŞMAMASI İLE İLGİLİ SORULARINIZA KESİNLIKLE CEVAP VERILMEYECEKTIR.

Geneli ilgilendirdiğini düşündüğünüz problemleri konu açarak bizlerle paylaşmanızı rica ederiz.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DIKKAT

01.03.2015 tarihi itibari ile yükleme yaptığımız " " sitesine erişim şu aşamada mahkeme kararı ile yasaklanmıştır. Tüm sorumluluk size ait olmak üzere dosyaları indirebilmek için geçiçi olarak DNS kayıtını 8.8.8.8 yapabilirsiniz.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
PHONEX RC 30 INDIRICEM AMA BUNLAR GUNCELMI MEHMET BEY.BIR DE WINDOWS 8 VE ARTEC E FLY 6CH KUMANDAYLA CALISTIRABILIRMIYIM BU SIM PROGRAMINI.
 
merhabalar
RC modelciliğe ben ve oğlum yeni başladık. forumdan takip ettiğimiz kadarıyla öncelikle işe simülatör ile başlamak gerekiyormuş. Realflight ve phoenix simülator programı ile alıştırma yapmak istiyoruz. İnternetten ve forumdan araştırma yaptım simulator kurulum dosyalarına bir türlü erişemedim. güncel hata vermeyen realflight ve phoenix sim. program linklerini paylaşabilir misiniz.
bilgisayarım Windows 10 ve 64 bit kumanda ise SM600

göndereceğiniz programlar ilave bir dangle veya aparata gerek duymazsa sevinirim.
şimdiden teşekkür ederim.
iyi günler
 
rica etsem realflight simülasyon linkini banada özelden gönderebilir misiniz .