[Urun]: Mikado Vbar Control - Vbar neo ( Pro Rescue ) İnceleme / Tanıtım

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Emre öncelikle yeni cicilerin hayırlı olsun :D, hepsi birbirinden güzel :thumbup:

Böyle içerik olarak dolu ve dorucu bir konu açtığın içinde ayrıca teşekkür ederiz, ellerine sağlık :bravo: :thumbup: Hemen konuyu İndeks sayfalarımıza ilave edelim :RCKolik:

Ama bu konuyu Rasimden beklerken senden gelmesine şaşırmadım dersem yalan olur. Değişik ürünleri görmek ve Türk arkadaşların incelemelerini okumak ayrı bir keyif bizler için. Değişiklik ve farklılık her zaman güzeldir :halay:

Kumandaya modul şeklinde yükleme yapmak gerçekten değişik geldi bana da. Ucretsiz olan kısımlar şahane ama ücretli olan kısımlar şahsen benden - not aldı.

İnceleme de +/- güzel özetlemişsin. Sadece küçük bir ilavem olsun. $900 fiyatta bence hiç yabana atılır bir fiyat değil. Elbette bunu hak ediyordur ama sanki daha uygun fiyatla piyasaya çıkabilirdi diye düşünüyor ve fiyatını (-) hanesine ilave ediyorum :laugh: Konuşma özelliğine ise (+) veriyorum.

Bu arada SD kart girişi yok herhalde, doğru mudur ?

İlerleyen günlerdeki gelişmeleri merakla bekliyoruz %p

Teşekkürler mehmet abi söylediğin gibi fiyatı eksi hanesine eklemek gerekiyo :) Rasimden buradan özür dilerim ondan önce davrandım heralde :laugh: ama rasimin de maşallahı var konuya hakim gibi :)

Evet bu kumandada hafıza kartı girişi yok tüm işlemler kumandaya entegre hafıza da gerçekleşiyo

Rasim Öztürk' Alıntı:
İki ekleme yapayım.

Birincisi Vbar Control kumandasını alanlar ellerindeki vbar ları PRO sürüme ücretsiz yükseltebiliyorlar ve kumanda full fonksiyonel oluyor. Paylaştığın ürün linkinde bu yazıyor;

Note: The use of the VBar Control radio requires a VBar or Mini-VBar unit with firmware version 6.0 PRO. This version is free for anyone who purchases a VBar Control radio. After registering their VBar Control radio on , customers will be able to download firmware version 6.0 PRO free of charge, even for any VBars or MiniVBars they already own. More information on this process is available on .

Sadece rescue özelliği bulunmuyor. Konu ile ilgili olarak versiyon kıyaslamaları şurada var;

Ki basic ayarlarla uçar ince işlere girmem diyenler Pro yazılım bile almayabilirler. (kumanda almayıp sadece Neo alanlar için diyorum). Eskiden Express yazılımda olmayan governoru bu sefer ücretsiz express yazılıma koymuşlar ki bu da güzel bir durum. (electric governoru, nitroyu değil.)

"Peki bu adamlar her özelliğe niye para alıyorlar kardeşimmmmm!!!" diyenler olabilir. Herkes her özelliği istemiyor ve buna ekstra para vermek istemiyor. Sadece vbar neo 158 euro... Rescue versiyonu 85 euro... Toplam 243 euro... Rescue özellikli Bavarian Demon 3sx 316 euro... Spirit ve Neuron öne sürenler olabilir, saygı duyar onlara o üniteleri almalarını tavsiye ederim :)

İkincisi, dediğin gibi curve ler ne kadar gerekli tartışılır. ESC ler zaten flat throttle curveler istiyorlar mümkün mertebe... Haliyle normal mode dışında throttle curve olayı hep flat...

Pitch curve de zaten 0-25-50-75-100 dü bütün modlarda, normal mode hariç... Şimdi ise Bank1, Bank2, Bank3 için isteğe göre rpm ler ayarlanıyor bir de Autorotation IDLE olayı var. Sanıyorum Hold switchi yerine IDLE switchi var. Motor Idle pozisyonuna alıyor, oldukça düşük bir devirde (esc output ayarlanabiliyor tabii, herkesin düşüğü kendine..) takılıyor model. Kalkış ve inişler için... Switchi Motor Run pozisyonuna alınca da belirtilen değere alıyor esc yi ve o devirde devam ediyor.

Ayarlanabilir İdle olayı güzel olmuş, otorotasyonları daha zevkli bir noktaya taşıyacak diye düşünüyorum.

Bir de üniteye rpm sensör takıp, kumanda ana ekranda RPM görüntüleme olayı da çok hoş. Her an takometre gözünün önünde gibi oluyor.

Rasim ekleme için teşekkür ederim. Elimde Gaui mini vbar var ayriyeten mikado rx satallite aldım bu üniteye bağlamak için ama bir türlü üniteyi güncelleyemedim ünitenin kayıtlı olduğu mail adresini bulmam gerekiyo galiba. Mikado artık güncelleme için extra önlem almış uniteyi önce mikadonun sistemine tanıtmak gerekiyo.

Pardon arkadaslar ben fiyatı sadece kumanda olarak düşünmüştüm :lol: Ama olsun yine de pahalı :lollol:

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Beğen
Tepkiler: fatih cebir

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Pardon arkadaslar ben fiyatı sadece kumanda olarak düşünmüştüm :lol:

Ama olsun yine de pahalı :lollol:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Katılıyorum Mehmet abi İphone tarzı bir kumanda uygulamaları paralı :laugh:

• Beğen
Tepkiler: fatih cebir

Emre BİÇEN' Alıntı:
Teşekkürler mehmet abi söylediğin gibi fiyatı eksi hanesine eklemek gerekiyo :) Rasimden buradan özür dilerim ondan önce davrandım heralde :laugh: ama rasimin de maşallahı var konuya hakim gibi :)

Aksine çok memnun oldum, iki koldan daha güzel yürür paylaşımlar. Ben kabaca araştırdım, alacağım günü bekliyorum :) Önce birşeyler gidecek ki alınacaklar için en azından kaynak oluşsun hepsini karşılamasa da...

Rasim Öztürk' Alıntı:
Aksine çok memnun oldum, iki koldan daha güzel yürür paylaşımlar. Ben kabaca araştırdım, alacağım günü bekliyorum :) Önce birşeyler gidecek ki alınacaklar için en azından kaynak oluşsun hepsini karşılamasa da...

Sağol rasim yakışır sana. Kumanda parasını hakediyo ;)

Emre ve Rasim elinize sağlık. :bravo:

Çok merak ettiğim bir sistem ve kumanda, bakalım zamanla daha iyi tanıyacağız sayenizde. :thumbup:

Öncelikle bu güzel konu için ve farklı bir alternatif için Emre 'ye teşekkür ederim , aslında başlığı görünce Rasim açmış sandım ama , kısmet Emre'ninmiş :laugh: , Bu arada Emre'ye hayırlı uğurlu olsun diyor , kırımsız ve güzel uçuşlarda güle güle kullanmanı diliyorum... :saygilar:

Rasim kardeşime de değerli bilgilendirme için teşekkür ederim. :saygilar:

Türker abi ve Hakan abi guzel dilekleriniz icin tesekkür ederim.Su an alişma ve ayar aşamasindayim bunlari tamamladiktan sonra ucus videolari, kumanda ve Vbar neo tecrubelerimi sizlerle paylasmayi planliyorum.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emre BİÇEN' Alıntı:
Su an alişma ve ayar aşamasindayim bunlari tamamladiktan sonra ucus videolari, kumanda ve Vbar neo tecrubelerimi sizlerle paylasmayi planliyorum.

Alışamazsan haberleşelim, dx9 ile takas seçeneklerini değerlendirelim :laugh:

[emoji3] sagol rasim alistim sayilir [emoji14] kumanda cok hosuma gitti oyle bisey dusunmuyorum :)

Merhaba arkadaşlar

Bugun Vbar Neo ile Rescue özelliğini test etme fırsatı buldum Konuya videoyu ekledim

Konu linki

Emre BİÇEN' Alıntı:
kumanda ve unitenin performası açıkcası beni çok büyüledi.

Şaşırdım desem yalan olur :)

Ülkemiz hobi konusunda iyi güzel sıcak samimi ortamlar falan da... Bir yandan dünyayı takip ediyoruz, okuyoruz izliyoruz, araştırıyoruz... Ülkemiz için yenilik olan çoğu şey zaten oralarda kullanıldı / kullanılıyor. Ne diyelim, darısı başımıza :D

Gonul isterki bu tür teknolojilerin ulkemizde olmasini ama ne yazikki disariya bagimliliktan kurtulamiyoruz elimizden geldigince alip kullanmaya calisiyoruz. Rasim darisi senin başina insallah :) hic dusunmeden bu sistemi alabilirsin verdigin paranin hakkini fazlasiyla veriyo ( tabi fiyati yabana atilir degil ama napalim ) ozellikle yeni baslayan arkadaşlara kumandayi degilde Vbar neo unitesini şiddetle tavsiye ederim

Gerekli maddi şartlar oluşsun hiç düşünmeyeceğim zaten :laugh: Şu anda belki almış olabilirdim fakat Logo 600sx ve Protos ile yaşananlar öncelikleri biraz değiştirdi. 550sx için de sonradan kaşıntı tutmaması için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadım diyebilirim :laugh: Malum birşeyleri sonradan değiştirmeye kalkınca eldeki satılmıyor, kurlar artıyor yenisi ateş pahası falan. Baştan içine sindirmek lazım, sonradan daha çok yoruyor.

Vbar kontrol için şimdilik mecburi beklemedeyim ama kendimi biliyorum en kötü ocak ayında olur bişeyler :D

Hazır kullanmışsın sorayım. Bundan sonrası için neler düşünüyorsun?

voltaj/akım/kapasite sensörü bence çok iyi olur... GPS sensör çok da gerekli değil gibi. Montaj için çok uygun bir yer de yok zaten model üzerinde kuyruğun üzerinden başka... Battery ID sensör ise bilemiyorum o da gerekli değil gibi, manuel menüden seçeriz bataryayı... Vsim almışsın zaten... Metal taşıma çantası da bence şık... Bir de soft touch rubber lar güzel switchler için.

Kullandığın applicationları yazarsan sevinirim. Güzel günlerde kullan ;)

Emre BİÇEN' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar

Bugun Vbar Neo ile Rescue özelliğini test etme fırsatı buldum Konuya videoyu ekledim

Konu linki
Oncelikle yeni model Goblin 630 hayirli olsun Emre :thumbup:

Ucus sahane, sticklerine saglik. Epey bir yeni hareket ilave etmissin :bravo: Sondaki auto da Cok basarili.

Unite Gercekten guzel bir unite. Ozellikle diger unitelerden farkli olarak hafif yukselip ondan Sonra duze gecmesi ile benim de dikkatimi cekmisti ilk ciktigi zamanlar. Sahsen Ben de denemek isterim bu uniteyi, bakalim nasip diyelim.

Paylasim icin de Tekrar Tesekkur ederiz, Ellerine saglik :RCKolik: