[Urun]: Mikado Vbar Control - Vbar neo ( Pro Rescue ) İnceleme / Tanıtım
Rasim modellerin hayırlı olsun güzel günlerde kullan. Bende büyük ihtimal yaza kadar kademe kademe Logo 550sx almayı planlıyorum bunun sebebi ise 6s pil ile uçurabilmesi olacak. Bir soruda ben sorayım 6s 3800 mah logo 550sx modeline uygunmudur ? elimde 6 adet 3800 mah pil var pilleri bu modelde degerlendirmek istiyorum. Ne dersin ?
Vbar control içinse seninde söylediğin gibi voltaj/akım/kapasite sensörünu ve switch ler için soft touch rubber almayı yakın bir zamanda planlıyorum. Wireless simulatore gelince açıkcası nasıl kullanıldığını tam olarak çözemedim RF 7.5 için sanıyorumki extra bir usb adaptöre ihtiyaç var. Kumandanın kendi usb kablosunu bilgisayara bağlayarak heli x simulator rahatca kullanılabiliyor bunu da burada belirtmiş olayım.
Gps sensör söylediğin uzere helikopter için ne kadar gerekli bilmiyorum ama almayıda düşünmüyorum.
Model taşıma çantasını orjinal olarak değilde Koçtaş, Bauhouse da satılan aliminyum çantalardan uyarlamayı düşünüyorum ki daha ucuza kapatmak için
bu konuda yorumlarınızıda alabilirim.
Kullandığım applicationlara gelince Mikado app stroedeki bütün aplicationları kumandama yükledim. Tabi bazı applicationlar Vbar neo ya Pro sürümünü yüklemeden çalışmıyor.
Teşekkür ederim mehmet abi Videoda aslında bir uçuş karakteristiği değilde daha çok rescue modunu açıkcası zorlama amaçlı yaptım ne varsa.
Modelide Usame Battal' dan almıştım aslında model alma niyetim yoktu
iyide oldu.
Unite helikopteri hangi açıda olursa olsun düzeltip modeli yükseltiyor. Şu ana kadar 5 farklı ünite ile uçma fırsatı buldum kullandıklarım arasında en iyisi diyebilirim.
Mutlaka denemelisin mehmet abi

Rasim Öztürk' Alıntı:Gerekli maddi şartlar oluşsun hiç düşünmeyeceğim zatenŞu anda belki almış olabilirdim fakat Logo 600sx ve Protos ile yaşananlar öncelikleri biraz değiştirdi. 550sx için de sonradan kaşıntı tutmaması için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadım diyebilirim
Malum birşeyleri sonradan değiştirmeye kalkınca eldeki satılmıyor, kurlar artıyor yenisi ateş pahası falan. Baştan içine sindirmek lazım, sonradan daha çok yoruyor.
Vbar kontrol için şimdilik mecburi beklemedeyim ama kendimi biliyorum en kötü ocak ayında olur bişeyler
Hazır kullanmışsın sorayım. Bundan sonrası için neler düşünüyorsun?
voltaj/akım/kapasite sensörü bence çok iyi olur... GPS sensör çok da gerekli değil gibi. Montaj için çok uygun bir yer de yok zaten model üzerinde kuyruğun üzerinden başka... Battery ID sensör ise bilemiyorum o da gerekli değil gibi, manuel menüden seçeriz bataryayı... Vsim almışsın zaten... Metal taşıma çantası da bence şık... Bir de soft touch rubber lar güzel switchler için.
Kullandığın applicationları yazarsan sevinirim. Güzel günlerde kullan![]()
Rasim modellerin hayırlı olsun güzel günlerde kullan. Bende büyük ihtimal yaza kadar kademe kademe Logo 550sx almayı planlıyorum bunun sebebi ise 6s pil ile uçurabilmesi olacak. Bir soruda ben sorayım 6s 3800 mah logo 550sx modeline uygunmudur ? elimde 6 adet 3800 mah pil var pilleri bu modelde degerlendirmek istiyorum. Ne dersin ?
Vbar control içinse seninde söylediğin gibi voltaj/akım/kapasite sensörünu ve switch ler için soft touch rubber almayı yakın bir zamanda planlıyorum. Wireless simulatore gelince açıkcası nasıl kullanıldığını tam olarak çözemedim RF 7.5 için sanıyorumki extra bir usb adaptöre ihtiyaç var. Kumandanın kendi usb kablosunu bilgisayara bağlayarak heli x simulator rahatca kullanılabiliyor bunu da burada belirtmiş olayım.
Gps sensör söylediğin uzere helikopter için ne kadar gerekli bilmiyorum ama almayıda düşünmüyorum.
Model taşıma çantasını orjinal olarak değilde Koçtaş, Bauhouse da satılan aliminyum çantalardan uyarlamayı düşünüyorum ki daha ucuza kapatmak için
Kullandığım applicationlara gelince Mikado app stroedeki bütün aplicationları kumandama yükledim. Tabi bazı applicationlar Vbar neo ya Pro sürümünü yüklemeden çalışmıyor.
Mehmet Kucuksari' Alıntı:Oncelikle yeni model Goblin 630 hayirli olsun Emre![]()
Ucus sahane, sticklerine saglik. Epey bir yeni hareket ilave etmissinSondaki auto da Cok basarili.
Unite Gercekten guzel bir unite. Ozellikle diger unitelerden farkli olarak hafif yukselip ondan Sonra duze gecmesi ile benim de dikkatimi cekmisti ilk ciktigi zamanlar. Sahsen Ben de denemek isterim bu uniteyi, bakalim nasip diyelim.
Paylasim icin de Tekrar Tesekkur ederiz, Ellerine saglik![]()
Teşekkür ederim mehmet abi Videoda aslında bir uçuş karakteristiği değilde daha çok rescue modunu açıkcası zorlama amaçlı yaptım ne varsa.
Modelide Usame Battal' dan almıştım aslında model alma niyetim yoktu
Unite helikopteri hangi açıda olursa olsun düzeltip modeli yükseltiyor. Şu ana kadar 5 farklı ünite ile uçma fırsatı buldum kullandıklarım arasında en iyisi diyebilirim.
Mutlaka denemelisin mehmet abi