Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sümer abim bu hafta belli ki çok yoğun , iyisin değil mi Sümer abi , senden haber alamıyoruz , dilerim herşey yolundadır...Seni özledik güzel abim.............
Sevgili arkadaşlar, Hakan kardeşimin acı kaybı sonrasında açıkçası bir süre modelcilikle ilgili bir şeyler yazmak gelmedi içimden burada. En azından kendi çapımda bir yas ilan etmiş oldum. Sonra da sadece konu başlıklarına bakıp durdum. Benim anlayacağım bir şey çıkmadığı için karışmadım. Hakan kardeşimi tekrar aramızda görmenin sevincini yaşıyorum şu an.
Sümer abiiim , Sümer abim , inan gözlerim yaşardı , öyle duygulandım ki , sen bizim biricik abimizsin.Sen sağ ol abim benim , Allah sevdiklerine ve sana zeval vermesin.
Evet , hayat yine devam ediyor, sevdiklerimiz yanımızda ya da istemesek de ansısın aramızdan ayrılıyor.Bu yüzden bu anın kıymetini bilmeye çalışıyorum , hepinizi de çok ama çok seviyorum.Sümer abim , benlik bir işin olursa emrin olur abiciğim ........Buradayız , dostlarımızla beraber , şükürler olsun Rabbime..........
Abartmayın. Çok yakın sayılacak zamanda baba acısı yaşadım. Ellerimden kayıp gitti. Ellerimle toprağa koydum. Hiç kolay değil. Ama tabii ki yaşam devam ediyor, etmeli.
Allah tüm sevdiklerimizle birlikte hepimize sağlıklı ömürler versin.
Başın sağolsun Sümer abi , hiç haberim olmadı , çok üzüldüm , Allah mekanını cennet eylesin , gani gani rahmet eylesin abi , seni çok ama çok iyi anlıyorum......... :'(
[Video]: Basit Deprondan Model Uçak Gövdesi yapımı
Sümer Yamaner' Alıntı:
Abartmayın. Çok yakın sayılacak zamanda baba acısı yaşadım. Ellerimden kayıp gitti. Ellerimle toprağa koydum. Hiç kolay değil. Ama tabii ki yaşam devam ediyor, etmeli.
[Video]: Basit Deprondan Model Uçak Gövdesi yapımı
Sümer Yamaner' Alıntı:
Mesut Hocam,,
fast food un yapımı için Berkay dan yarım tabaka depron aldım yan profilleri kestim ama alt ve üst kaplamak için depron yetmedi... Sanki karaborsada bir türlü bulamadım, inşallah bu hafta sonu fırsatım olursa Balçova tarafındaki koçtaşa bakıcam... Akşama profil resimlerini atayım foruma biraz düzeltilmesi lazım onuda üst ve alt tarafı kesince yapıcam... sorduğunuz için teşekkürler.