Cumhur Bey bende problemin kumandanızın mod-1 olmasından kaynaklandığını düşünüyorum. Eski kumandalarda kumandanızı Mod-1 veya Mod-2 alırdınız ve bunu değiştirebilmeniz mümkün değildi, sizin kumandanızında Mod seçilebilir olduğunu zannetmiyorum.
Serdar abi uçtuğuna göre kumandanızı gerekli yay değişimlerini yaparak yani mekanik olarak Mod-2 olarak organize etmiş olduğunuzu tahmin ediyorum. Her ne kadar siz Mod-1 olan ve sol elinizde tırtıklı gaz kanalı bulunan kumandanızı fiziken Mod-2 yapıp gaz kanalını sağ elinize geçirmiş olsanız da elinizdeki kumanda bunu yazımsal olarak yapamamaktadır. Bu sebeple kanal atamalarınız doğru olmayacaktır. Siz rudder'a expo verdiğinizi düşündüğünüzde esasında aileron kanalına expo tanımlamış oluyorsunuz örneğin. Gaz kanalıda elevator kanalıyla örtüşmektedir mesela.
Bu konuda yapılabilecek iki şey var bana kalırsa. Birincisi benim yaptığım gibi gerçekten Mod-1'e geçebilirsiniz.

İkincisi ise Mod-2 olan veya tüm modlarla uyumlu çalışabilen başka bir kumandayı alışageldiğiniz Mod-2 ile kullanabilirsiniz. Sanırm en kolayı ikinci seçenek olacaktır.