BİXLER 3

BİXLER 3

Özgür Kılınç' Alıntı:
Öyle dolar kuruna bağlı olarak herşey zamlandı. V2 thk stoklarında yok, alacak güvenilir bir yer de bualamadım. Varsa bildiğiniz bir yer alayım. Kış gelmeden pratik yapayım hemen :)
Aklımda mağaza ismi yok forumda yurt içi alışveriş sitelerinden tek tek bakabilirsiniz işiniz yoksa :D
Eren hobi diye site vardı orda vardı sanki wingdragon orayı hatırlıyorum bir tek
 
Wing dragon sporster 500 de kutu içeriğinde şarj makinesi var mı ?

V2 alacağım ama halen thk stoklarına gelmedi, oranın dışında ok model de buldum, onların da dandik bir sitesi var, 3 defa farklı mail adresleri ile denedim, bir türlü üye olamadım, mail gelmiyor. Alternatif güvenilir bir site de bulamadığımdan thk dan 500 lük almak şu an mantıklı geliyor.

V2-500 arasında fark yok, daha büyük sadece diye yazmıştı birisi ama 500 ün açıklamasında şarj cihazından bahsedilmiyor.
 
BİXLER 3

Her neyse, 500 lük olanı satın aldım artık yarın yada perşembe geldiğinde görürüm ne olduğunu. Galiba içerikte kamera da varmış.
Şark cihazım aslında vardı ama hobiye ara verirken satmıştım, olmadı alırım artık.

Bu arada artık bir konu açar, içeriği anlatırım :)

Aradım yarın göndereceklermiş. 16.30 a kadar olan siparişler aynı gün, 16.39 da ödemesini yaptığım sipariş ertesi gün kargolanıyormuş. :(p
 
BİXLER 3

bixler iyidir. uçuması koladır. ama 3. versiyonun iniş takımları biraz komik kurmuş. iniş takımı gereksiz bence. zaten gövde üzerine konduğunda 2 m de duruyor.