Evet sevgili arkadaşlar , konumuz, tahminimden daha fazla arkadaşımızın katılımı ile , bugünün şartlarında , fiyat performans oranında iyi bir yazıcı almak isteyene az çok fikir verebilecek kadar içeriğe sahip oldu.Bilgi ve tecrübesini paylaşan tüm arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ederim

...(gerçi beklentim kalan bir iki arkadaşımızın da fikirlerini yazması olacaktı ama, sanırım işleri nedeniyle foruma girmeye zamanları olmadı diye düşünüyorum )
Son bir aydır , şunu mu alsam , bunu mu alayım , bu büyük mü olur , şu küçük mü olur , ne yapayım , ne edeyim derken , arkadaşlarımızın fikirleri sayesinde adını bile bilmediğim güzel model tavsiyeleri aldım ve karar aşamasına bile gelmemişken birden sürpriz ve hiç beklemediğim bir gelişme oldu.

Forumumuzun değerli üstadlarından, paylaşımlarını zevkle takip ettiğimiz sayın
@İlker Sönmez hocamın bana gönderdiği bir özel mesajla , ne alırım derdi de, nasıl yaparım derdi de bitmiş oldu

Kendisi sağolsun , elinde bulunan ve artık kullanmadığı Tevo Tarantula marka yazıcıyı istersem gönderebileceğini yazmış

üstelik de bedelsizzzzz

Doğal olarak beklemediğim bir durumdu , kendisine yapabileceğim birşeyler olabileceğini ifade etsem de , yazıcının değerini bilen ve kullanabilecek birine ait olmasından mutlu olacağını ifade etti bana hediye ettiğini yazdı

?
Hani derler ya başka birşey istesem olacakmış diye. ...Aynen öyle oldu , bu yıl kendime bir printer hediye etmek istiyorum derken , İlker hocam bana bir 3D printer hediye ediverdi

Kendisine bu nazik ve cömert davranışından ötürü tüm forum huzurunda teşekkür ediyorum

ve bu gelişmeyi sizlerle paylaşmaktan da gurur duyuyorum.
Hobidaşlığın ve hobici desteğinin güzel örneklerinden olabilecek bu durumu paylaşıyorum ki ; yeni hobiye girmeyi düşünen veya giren genç kardeşlerimize , örnek olsun diye , buranın sadece sanal bir platform olmadığını ,yaptığımız şeyin sadece basit bir hobi olmadığını ve basit bir hobiden öte, birbirini görmese de tanımasa da , aynı duyguları hisseden ve paylaşan insanların , bir aile olabildiğini , ve gerektiğinde desteklerini birbirlerinden esirgemediklerini de görebilsinler, anlayabilsinler diye ....

Çok teşekkür ederim İlker hocam

bu vesile ile diğer ustalarıma , abilerime ve kardeşlerime de teşekkür ediyorum , onlar kendilerini biliyorlar , çok şükür ki ben de onları biliyorum , hepiniz sağolun , varolun Rckolik ailem