Herkese selamlar, mevcut kumandam nedeniyle 2. modelimi de kırdıktan sonra kaliteli bir sisteme geçmem gerektiğini idrak etmiş bulunuyorum. Genel olarak uçak ile ilgileniyorum. Kendi açımdan bana uygun olduğunu düşündüğüm nispeten kaliteli telemetri özellikleri olan bir kaç model belirledim ancak seçim yapma konusunda çok sıkıntı çekiyorum, bu sebepten bana fikir verebilecek arkadaşlardan, üstadlardan aşağıda belirttiğim kumandalar hakkında yorum yapmalarını rica ediyorum.
1- Futaba 14sg ( gözümü kapatıp sipariş verecekken jr xg 11 aklımı çeldi
)
2- Jr xg 11 ( geniş ekranı, tasarım açısından futabadan bir gömlek üstün olması beni kararsızlığa sevk etti )
3- Jr xg 14 ( jr ın son modeli olması, sticklerin aleminyum olması,14 kanal olması ve de nispeten ucuz olması)
4- Spektrum dx9 ( hakkında en az bilgiya sahip olduğum kumanda, sesli komut ve tasarımı cazip olan tarafı )
Bunların dışında spektrum dx8, jr xg8 ve de hitec 9x ikinci plandaki seçenekler olabilir.
Objektif bir konu olmadığının farkındayım, yine de fikirleriniz çok yarali olacaktır. Şimdiden teşekkür ederim.
1- Futaba 14sg ( gözümü kapatıp sipariş verecekken jr xg 11 aklımı çeldi
2- Jr xg 11 ( geniş ekranı, tasarım açısından futabadan bir gömlek üstün olması beni kararsızlığa sevk etti )
3- Jr xg 14 ( jr ın son modeli olması, sticklerin aleminyum olması,14 kanal olması ve de nispeten ucuz olması)
4- Spektrum dx9 ( hakkında en az bilgiya sahip olduğum kumanda, sesli komut ve tasarımı cazip olan tarafı )
Bunların dışında spektrum dx8, jr xg8 ve de hitec 9x ikinci plandaki seçenekler olabilir.
Objektif bir konu olmadığının farkındayım, yine de fikirleriniz çok yarali olacaktır. Şimdiden teşekkür ederim.