Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kalıp videoları çekildi, niyetim kalıpla üretimi birleştirip tek videoda yayınlamak, ama kalıpvideolarına bir bakacağım ne kadar "kısa" hale getirebiliyorum diye, eğer ne yaparsam yapayım çok kısa olmazsa o zaman ayrırırım ikisini de, 2.3 kalıp olur 2.4 de parçanın üretimi
Kalıplama videolarını işlemeye başladım, 2 saatten fazla kayıt var... Gereksiz yerleri kırparak veya hızlandırarak 52 dakikaya indirebildim Buna bir de üretim eklemek pek mantıklı değil, işleme biter bitmez kalıplama videosunu yayınlayacağım, muhtemelen bu gece yayında olur. Bir yandan kalıpların da kalıp ayırıcı uygulaması başladı, sanırım yarın üretimi yapacak fırsatım olur, ertesi gün de kalıptan çıkarıp salı veya çarşamba 2. bölümün son videosunu yayınlarım
Sonrasında gövdenin orta kısmına yoğunlaşma vakti olacak.
Buarada böyle uzun ve aslında parçalı işlemleri içeren videoları kısımlar halinde işaretlemeye başladım, böylece izleyici için biraz olsun bir kolaylık ve gerekirse istediği kısma geri dönme veya ilerleme imkanı sağlarım diye düşünüyorum. Ama bu özellik forum içindeki pencerede aktif olmuyor malesef bilginizolsun, youtube da izlerseniz hem video açıklamasında aşağıda hem de kaydırma çubuğu üzerinde bölümleri görebilirsiniz, umarım işinize yarar.
Eğer ileride ticari bir planınız yoksa stl dosyasını paylaşabilirseniz ben öleceğini biraz daha küçültüp kendi printerimdan baskı alıp statik bir model olarak saklamak isterim.?
Eğer ileride ticari bir planınız yoksa stl dosyasını paylaşabilirseniz ben öleceğini biraz daha küçültüp kendi printerimdan baskı alıp statik bir model olarak saklamak isterim.?
Şu aşamada beklentilerim net değil ticari olarak kullanma planım olabilir, hele bir model bitsin uçtuğunu göreyim, sonrasında bir ihtimal aynı modeli 3D baskı ile basılıp uçurulabilecek bir şekile getirme işini değerlendireceğim (başta niyetim buydu aslında ama sonradan kompozit üretime kaydım). Durumumvebeklentilerim netleşince, eğer ticari bir noktaya gitmezse tabi ki seve seve paylaşırım