Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mesaj sana değildi ki abi mesaj herhangi bir şeyi, hiçbir bilgi birikimi, tecrübe, emek vs olmadan ilk denemede süper yapacağını sanma hastalığına yakalanmış olan, bu aralar daha çok bu hastalıkla doğulabildiğini bile düşünmeme neden olanlaraydı
İlettim abi Hiç hesapta olmayan bir iş oldu ama güzel oldu, hala tüm fotoları incelemedim, içlerinde çok güzel olanlar var. Vaktim olunca içlerindeki güzel olanları yüksek çözünürlüklü olarak paylaşacağım
Ben bu kadar güzel uçacağını düşünmemiştim özellikle sıcak bir havada ani bir elevator komutundan sanki ortadan bükülü verecek gibi gelmişti ama baya dayanıklı ve güzel duruyor.
Mümküne aksiyon kamerasını uçağın üzerine de takıp bir çekim yapsanız çok güzel olur
Ben bu kadar güzel uçacağını düşünmemiştim özellikle sıcak bir havada ani bir elevator komutundan sanki ortadan bükülü verecek gibi gelmişti ama baya dayanıklı ve güzel duruyor.
Mümküne aksiyon kamerasını uçağın üzerine de takıp bir çekim yapsanız çok güzel olur
sağlamlık konusunda benim fazla bir çekincem yoktu açıkçası. Bu modeldeki geçme sistemi sayesinde 3Dlabprint firmasının yaptığı en sağlam model oldu diyebilirim
Uçağa kamera takamam malesef. Daha doğrusu takmaya takarım ama kaydettiğim görüntüleri yayınlayamam. Uçtugumuz alan askeri bir alan, özel bir izinle uçuş yapıyoruz ve bu izin kapsamında havadan görüntü çekimi yapmamak koşulu var.
Normal aylarin gelmesi ile insata devam ettim. 3Dlabprint gercekten isi ilerletmis. Daha once almis olduugum modelleri ile arasinda hem saglamlik hem de insa kolayligi arasinda buyuk fark var.
LWPLA ve benzer foaming TPU siparişi veriyorum bu hafta
İniş takımı yuvası kapağı demek istedin sanırım? Sadece kapak değil yuvalar için de güzelleştirmeler yapmaya başladım.
Aramızda kalsın laugh kokpit yapmaya da başladım
Şu an ikinci bir gövdenin son parçası baskıda! (Kuyruk hariç) LWPLA gelince enteresan bir modifikasyonla çıkıcam karşınıza (Sarven sen biliyorsun ama kimseye söyleme )
LWPLA ve benzer foaming TPU siparişi veriyorum bu hafta
İniş takımı yuvası kapağı demek istedin sanırım? Sadece kapak değil yuvalar için de güzelleştirmeler yapmaya başladım.
Aramızda kalsın laugh kokpit yapmaya da başladım
Şu an ikinci bir gövdenin son parçası baskıda! (Kuyruk hariç) LWPLA gelince enteresan bir modifikasyonla çıkıcam karşınıza (Sarven sen biliyorsun ama kimseye söyleme )
Dikmelerin yaylarından üç sarmallık parçalar kestim.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Şu an elle hissiyatım yay sertliğinin bu model için daha iyi olduğu yönünde, yarın hava da fena görünmüyor, iki hatta belki üç uçuş daha yapabilirim belki. Bakalım dikmeler bu halleriyle nasıl olacak.
Abi inişleri az çok anlıyorum ama kalkışlarda neden ısrarla sola yatıyor model onu hiç anlamadım. Neden öyle davranıyor ki acaba? Yer kontrolü düşündüğümden de zor görünüyor.